Etupyöräveto Lexus NX 300H: n uudelleenkäynnistys

Front-Wheel-Drive Lexus NX -tuotanto käynnistetään pian uudelleen, yritys on vahvistanut. Malli lopetettiin vuonna 2018, mutta yritys on nyt palauttanut voimansiirron valinnaisena ylimääräisenä toivossaan houkutella enemmän polttoainetalouden tietoisia ostajia. Hinnat alkavat 35 860 puntaa, ja ensimmäiset toimitukset saapuvat pian sen jälkeen, kun hallituksen asettama koronaviruksen sulkeminen päättyy.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Sitä saa sama 2,5 litran nelisylinterinen bensiinimoottori kuin nelipyöräinen NX, mutta siinä on vain yksi sähkömoottori etu-akselilla. Yhdistetty järjestelmän lähtö on 195 hevosvoiman ja 210 nm vääntömomentin kohdalla, jotka-kuten nelipyöräisen mallin tapauksessa-syötetään etupyörille CVT-vaihdelaatikkojen kautta.
• parhaat hybridi -autot myytävänä nyt
Etuveto-Drive NX: n pienemmät, 17 tuuman kevytmetallivanteet ja alempi kerbi-paino (takaosan asennetun sähkömoottorin puuttumisen vuoksi) tarkoittaa, että se on noin kahdeksan prosenttia enemmän polttoainehokkaampaa ja kuusi prosenttia vähemmän saastuttamista kuin vastaava Nelivetomalli. Lexus väittää polttoainetalouden lukumäärän 39,7mpg ja hiilidioksidipäästöt 161 g/km.
Lexuksen etupohjainen NX 300H on saatavana vain yrityksen lähtötason määritelmässä. Sellaisenaan vakiovarusteet sisältävät automaattiset LED-ajovalaisimet, LED-päiväajo-lamput ja pari lämmitettyjä, automaattisesti taitavia ovenpeilejä. Mukana on myös etu- ja takaosan pysäköintianturit sekä kääntyvä kamera ja ennen törmäysapua.
Sisällä ostajat saavat pari lämmitettyä, kahdeksan suuntaista sähköä säädettäviä etuistuimia, LED-valaistusta, kaksoisvyöhykkeen ilmastonhallintaa, automaattisen himmennyksen takapeilin, pari USB-pistorasioita, kahdeksan kaiuttimen stereojärjestelmä ja kahdeksan -Infotainment -näyttö tuella Apple CarPlay- ja Android Auto.
Lexus tarjoaa myös kourallisen vaihtoehtopakkauksia, jotka lisäävät esineitä, kuten suurempi 10,3 tuuman viihdejärjestelmä, jossa on integroitu SAT-nav, nahkaverhoilu, takaosan yksityisyyslasi, lämmitetty ohjauspyörä ja langaton älypuhelinlaturi. Ostajat voivat myös osoittaa muutamia ylimääräisiä kuljettajan avustusominaisuuksia, mukaan lukien sokean pisteen valvontajärjestelmä ja takaosan liikenteen hälytys.
Luuletko, että etupohjainen Lexus NX 300H on osuma toisen kerran? Kerro meille alla olevissa kommenteissa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *