Erityispainos Aston Martin V12 Speedster DBR1 paljasti

Aston Martin on paljastanut uuden tyylipaketin rajoitetun erän V12 Speedsterille, joka on nimetty tuotemerkin erittäin menestyvän 1950 -luvun kilpailijan mukaan. Sitä kutsutaan DBR1: ksi, ja siinä on joukko tyyliä, jotka on kehitetty jäljittelemään tunnettua kilpailuautoa.
Kuten brändin kuvat havainnollistuvat siististi, Aston Martin V12 Speedster DBR1: llä on sama maalipintainen kuin esi -isä, joka jakaa samanlaisen Aston Martin Racing Greenin sävyn korin ja klubien valkoisten korostusten suhteen pyörteille ja pinstripeille.

Uusi Aston Martin Vantage F1 Edition tuo kilparadan suorituskyvyn tielle

Vielä enemmän nyökkäyksessä 1950 -luvun kilpailijalle Speedsterin sisustus on viimeistelty sekoituksessa ruskeaa nahkaa ja vihreää kangasta. Auton tukiasuunnitelmiin läpinäkyvän kannan alapuolelle on kaksi kilpakypärää, jotka on viimeistelty samassa vihreässä sävyssä kuin vartalo.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Muita parannuksia ovat kiinteät hopeamerkit ja timantti käännetyt 21 tuuman kevytmetallivanteet. Mökki saa myös hiilikuitukoristeita ja harjatun ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kytkinlaitteet, jälkimmäinen “tyylikäs kunnianosoitus” klassiseen kilpailijaan, sanoo Aston Martin.
V12 Speedster -sovelluksen saa Astonin tuttu kaksois-turboahdettu 5,2 litran V12. Se kehittää 690 hevosvoiman ja 753 nm vääntömomentin Speedsterissä, joka lähetetään takapyörille kahdeksan nopeuden automaattisen vaihdelaatikon kautta. Aston Martin sanoo, että Speedster DBR1: llä on riittävästi gruntia 0–62 mph: n ajan 3,4 sekuntia ja huippunopeus 198 km / h.
6
Adsclose -mainoksestamme

Aston Martin ottaa tällä hetkellä tilauksia rajoitetun erän superautolle. Hinnat alkavat 765 000 puntaa, vaikka yritys rohkaisee ostajia mukauttamaan autojaan, mikä lisää tätä lukua. Ensimmäisten toimitusten odotetaan alkavan kesällä.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *