Ford Puma ja Fiesta-hybridit saavat uuden automaattisen vaihdelaatikon

Ford on laajentanut PUMA: ta ja Fiesta-kokoonpanoja lisäämällä uuden seitsemän nopeuden automaattisen vaihdelaatikkovalinnan autojen turboahdettuun 1,0-litran kolmisylinteriseen lievään -Hybridi voimansiirrot. Molempien ajoneuvojen uudet versiot tulevat myyntiin keväällä, ja kustannusten odotetaan alkavan noin 23 000 puntaa Fiesta -hybridille sekä 24 000 puntaa Puma -hybridille.
Mainos – viesti jatkuu alla

Ford toteaa, että 123 hevosvoiman PUMA-hybridi-automaattilla varustetut vaihtelut ovat parantuneet neljällä prosentilla nykyiseen ei-hybridimalliin nähden. Paljon tehokkaampi 153 hevosvoiman puma -hybridi -automaatti on myös 0,2 sekuntia nopeammin välillä 0–62 mph, ajanjaksolla 8,7 sekuntia.

Mikä on Porsche PDK?

PUMA: n automaattinen vaihdelaatikko on luotu pitämään alempia vaihteita ajoneuvon ollessa urheilutilassa, kun taas voimansiirto voi tehdä ”kolminkertaisia ​​alaspäin”, kun moottori on raskaan kuorman alla, Fordin mukaan. Valmistaja toteaa, että tämä tekee nopeamman ohituksen. Autoilijat voivat myös valita vaihteet manuaalisesti käyttämällä ohjauspyörän takana olevia meloja.
Uusi kaksoiskytkin vaihdelaatikko ei kuitenkaan ole kyse suorituskyvystä. Ford odottaa myös sekä PUMA: n että Fiesta -hybridien hiilidioksidipäästöjä vähenevät noin viisi prosenttia vastaaviin bensiinimalleihin verrattuna yhtä suurina osina kuin automaattisen vaihdelaatikon sähköisen avun ja lisätehokkuuden.
Fordin on vielä viimeistelty autojen virallinen polttoaineen taloustilanne sekä päästöluvut, mutta tuotemerkki odottaa, että 123 hevosvoiman Fiesta EcoBoost -hybridi palaa 48,7: n ja 49,5mpg: n välillä luomalla samalla 118–128 g/km CO2. 123 hevosvoiman Puma EcoBoost -hybridi on asetettu kartoittamaan täsmälleen samat taloudelliset ilmastoluvut, mutta jonkin verran korkeammat päästöt ovat välillä 129–131 g/km hiilidioksidia.
Mainos – viesti jatkuu alla

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *