Uuden 349 hevosvoiman Audi SQ5 -maastoauto saa 51 200 puntaa brittiläisen hinnan tunnistaa

Uuden SQ5 -maastoauton on tarkoitus maksaa 51 200 puntaa, kun se saapuu Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, ja Audi: n mukaan ensimmäisten toimitusten odotetaan tapahtuvan kesäkuussa.
Saksalainen marki kääri kuuman maastoauton vuoden 2017 Detroitin moottorinäyttelyssä paljastaen, että uusi malli saa upouuden 3,0 litran Turbo V6 -bensiinimoottorin, joka tuottaa 349 hevosvoimaa ja 500 nm vääntömomenttia, saatavana välillä 1 370 rpm ja 4500 rpm.
Mainos – viesti jatkuu alla

Tämä uusi moottori on paljon tehokkaampi kuin nykyinen Diesel Audi Sq5 TDI Plus, jonka käytettävissä on 335 hevosvoimaa, mutta joka ei pysty vastaamaan sen 700 nm: n vääntömomentti, eikä sen 0–62 mph aikaa 5,1 sekuntia. Jälkimmäisessä suhteessa uusi SQ5 on murto -osan hitaampi 5,4 sekunnissa.
17

Päivitetyn SQ5 -mallin dieselvaihtoehdolla ei ole vielä sanaa, huolimatta siitä, että Diesel oli tähän asti ollut ainoa käytettävissä oleva polttoainevaihtoehto Isossa -Britanniassa.
Nykyinen SQ5 Plus voittaa myös tulevan iteraation, kun se liittyy polttoainetaloudelle ja päästöille, palauttaen 42,8mpg ja 174 g/km C02: ta verrattuna vastaavasti 34mpg ja 189 g/km. Tämä on jyrkkä ero, kun katsot, että uusi maastoauto on 35 kg kevyempi uuden kehon arkkitehtuurin ansiosta.
• Parhaat 4×4- ja maastoautot
Kuten odotettiin, SQ5: ssä on Quattro-neliveto ja kahdeksan nopeuden tiptronic Automaattinen vaihdelaatikko sekä aktiivinen vääntömomentin ohjaus, joka voi jarruttaa sisäpyöriä kulmaan, kun parannat auton dynaamista kykyä. Audin elektronisesti säännelty ‘S’ -jousitusjärjestelmä löytää tiensä myös maastoautoon.
17

Ulkonäköä SQ5: ssä on urheilullisempia puskureita sekä edessä että takana, sekä uusia tuuletusaukkoja ja hajotin, jotta sille saadaan paljon lihaksikas ulkonäkö. Myös säleikkö on uusi, ja alumiinien koristetiedot asetetaan vähemmän yksinoikeudellisten mallien lisäksi. Kaksoispoistot päättävät makeoverin yhdessä 20 tuuman kevytmetallivanteiden kanssa.
Sisällä on nahkaohjauspyörä, nahkaurheiluistuimet ja harjatut alumiinipalat. Vaihtoehtojen luettelossa on matriisin LED -ajovalot, myös Audin virtuaalinen ohjaamon näyttö ja Nappa -nahka.
Mitä mieltä olet uudesta Audi SQ5: stä? Jätä meille kommentti alla …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *