Uusi 2017 BMW X3 -maastoauto: Yksityiskohdat, kustannukset ja kuvat

Tämä on aivan uusi BMW X3-saksalaisen tuotemerkin viimeisin yritys leimata äskettäin esiteltyjen varpaisiin sekä uudelleenkäynnistetty Audi Q5 ja Volvo XC60 Premium-keskikokoisilla maastoautoilla.
Se tulee myyntiin marraskuussa alkaen 38 880 puntaa-lähes 4500 puntaa kustannuskorotus nykypäivän lähtötason malliin. Kokoonpano on 51 280 puntaa, mutta myöhemmin linjalla A-Spec X3 M ja täysin sähköinen versio, jolla on 250 mailin lajike.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Tämä kolmannen sukupolven X3 on 55 kg kevyempi kuin korvaavat autot ja kuorma-autot ja istuvat BMW: n uudella Clar-alustalla, jonka se jakaa uuden 5-sarjan salonkiin. Se tuo esiin täsmälleen samalla ainutlaatuisella ulkonäöllä, jota BMW on hyödyntänyt maastoautoissaan yhdeksänkymmenenluvun lopun jälkeen X5: llä-lihaskäyrien massa sekä tunkeutuneet kiinteistöautomaiset mittasuhteet. Se on ehdottomasti lähtevän mallin kehitys, mutta tuotemerkki päättäisi olla vieraantumatta kyseisen auton uskollisia ostajia; Yli 1,5 miljoonaa X3: ta on tarjottu vuodesta 2003.
32

Esittelystä Yhdistyneessä kuningaskunnassa tarjotaan kolme mallia: XDRIVE20D, jolla on 187 hevosvoiman 2,0 litran diesel, XDrive30D, joka käyttää 262 hevosvoimaa 3,0 litran kuusisylinteristä dieseliä sekä M-suoritussuunnittelua ensimmäistä kertaa muodossa M40I: stä, joka koti on 355 hevosvoiman turboahdettu 3,0 litran kuusisylinterinen bensiini konepellin alla.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *