Smart Fortwo Iceshine Edition paljasti

Rajoitettu painos Wise Fortwo Iceshine on ilmoitettu. Kaikkia erikoispainosten älykkäitä on saatavana Azure Blue -sovelluksella, jossa on vastakkaiset valkoisen Tridion-tietoturvasolun, samoin kuin 15 tuuman valkoiset kevytmetallivanteet.
Iceshineä tarjotaan kupeina tai cabrioletina. Hardtop -mallit saadaan vakiona panoraamakatto, kun taas Cabriolet -mallit saavat mustan pehmeän yläosan.
Mainos – viesti jatkuu alla

Kaikkien Iceshine-mallien sisätilat sisältävät nahkavaikutukset, ilmastointi, mp3-yhteensopivan stereo- ja sähköikkunat.
Smart käyttää samoin suurta valikoimaa laitteita valinnaisia ​​lisäominaisuuksia Fortwo Iceshine -sovellukseen, mukaan lukien satelliittinavigointi, sekä ohjepaketti, joka sisältää risteilyn hallinnan sekä matkatietokoneen, sähköisen ohjaustehostimen, ympäristön valaistuksen sekä surround -melujärjestelmän.
Yhdistyneessä kuningaskunnassa tarjotaan vain 155 viisasta Fortwo Iceshine -mallia. Ostajilla on vaihtoehto kaksi bensiinimoottoria – 71 hevosvoiman MHD tai 84 hevosvoiman turbo.
Viisas Fortwo Iceshine tarjotaan nyt ostamaan, ja lokakuussa ensimmäiset toimitukset, samoin kuin kustannukset alkavat 10 500 puntaa – 1 300 punnan palkkio yleisen viisaan Fortwo -pulssin suhteen.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *