F1 Preview 2021: Uuden kauden Formula 1 -verkko -opas

Uusi Formula 1 -kausi on meille avauskierroksella, joka sijaitsee Bahrainissa tänä sunnuntaina. Vaikka autot ja kuorma -autot siirretään pääasiassa viime vuodesta, aerodynaamiset modifikaatiot ovat olleet sijainti – etenkin ulkomuodon aleneminen, joka on luotu leikkaamaan voimaa. Vaikka politiikan säätö ei todennäköisesti käännä ruudukon päähänsä, muutama joukkue oli selvästi tehnyt kehityksen testauksen aikana, kun taas toiset näyttivät kamppailevan.
Mainos – viesti jatkuu alla

Jos autojen ja kuorma-autojen muutokset eivät ole dramaattisia, täsmälleen samaa ei voida ilmoittaa autoilijan kokoonpanoista. Otsikot ovat Sergio Pérez Red Bulliin, Sebastian Vettel Aston Martiniin, Fernando Alonsoon Alppiin, Daniel Ricciardo McLareniin sekä Carlos Sainz Ferrariin – samoin kuin Michael Schumacherin Kid Mick tekevät debyyttinsä haasilla. Joten on paljon autoilijoita, joilla on paljon varmistaa, kun valot viimeinkin sammuvat.

Viisi valtava huolenaihe Formula One New 2021 -kauden suhteen

Katso alla olevaa ruudukko -opasamme saadaksesi yhtä paljon kuin F1: n vuoden 2021 kauden.
2021 Ruudukkosopas
Mercedes
33

Moottori: Mercedes
Kilpailut: 227
Voitot: 115
Nimikkeet: 7
Viime vuonna: 1. päivä

Etkö ole kuullut tätä aiemmin? Mercedes on kamppaillut testauksessa, Red Bull/Ferrari (poistetaan tarvittaessa) on näyttänyt vahvalta, tämä saattaa olla vuosi, jolloin mestarit vähentävät palloa …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *