Mazda 3 SkyActiv-CNG -konsepti

Uusi Mazda 3 SkyActiv-CNG -konsepti paljastetaan ensi kuussa Tokion autonäyttelyssä. Japanilainen valmistaja esittelee myös erilaisia ​​moottoreita, jotka ovat saatavilla äskettäin esiteltylle Mazda 3: lle.
CNG (pakattu maakaasu) -konseptiajoneuvo ottaa käyttöön kaksoispolttoainejärjestelmän, jonka avulla auto voi toimia sekä bensiinissä että CNG: ssä. Mazda väittää, että CNG-muunnokselle oli tarpeen vain pieniä moottorin modifikaatioita, koska SkyActiv-G-bensiinimoottori saavuttaa jo korkean puristussuhteen, mikä on elintärkeää CNG-moottoreille, jotta ne voisivat polttaa polttoainetta.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Mazda 3 -katsaus
Mazda väittää myös, että CNG-moottorin käyttö voisi vähentää polttoaineen kulutusta jopa 20 prosentilla verrattuna bensiinikäyttöiseen vastineeseen.
Ei ole sanaa siitä, onko CNG -moottori laitettu tuotantoon, mutta Mazda vahvistaa “se vihjaa tulevien mallien suuntaan”. Valmistaja toteaa myös CNG-moottorien ajoneuvojen kasvavan kysynnän, mutta sanoo, että se on tällä hetkellä puhtaasti konseptiauto.
Mazda on myös äskettäin ottanut käyttöön hybridivariantin alueelle, mutta sitä on saatavana vain Japanissa. Se yhdistää sähkömoottorin, jolla on erityisesti suunniteltu 2,0 litran SkyActiv-G-bensiinimoottori, ja Mazda vahvistaa, että on mahdollista, että se voisi kulkea Ison-Britannian rannoille riippuen sen reaktiosta Japanin markkinoilta.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *