Mark Higgins valloittaa Mansaaren TT New Subarussa

“En koskaan ajoittanut kuinka kauan se kesti, luultavasti kaksi sekuntia. Se oli todella hieman hämärtää. ” Istun kolminkertaisen brittiläisen rallin mestarin Mark Higginsin vieressä Subaru Brz- ja tämä on hänen vaatimaton hänen uransa suurimman “hetken”. Hän sanoo sen hymyillen eikä pelon välkkymistä hänen silmissään, kun välitämme tarkan pisteen ihmisen saaren tt -kurssilla, jossa heilto tapahtui kolme vuotta sitten.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

“Se alkoi mennä sivuttain täällä ja lopetti menemisen vasemmalle ja oikealle tällä tiellä”, hän kertoo meille osoittaen risteykseen 200 metriä eteenpäin. ”Yritin vain pysyä keskittyneenä ja riippumatta siitä, mihin suuntaan auto osoitti, pitää pyörät osoittaen suorana.
”Bray Hill -tapahtuma oli hyvä julkisuudelle, mutta opimme siitä hirvittävän paljon. Pohjimmiltaan vasen takajousitus pohjasi hetkeksi, kun osuin kohokuuhun – polkupyörät voivat pysyä oikealla ja välttää kohoumia, mutta emme pystyneet, tilaa ei ole tarpeeksi. ”
Katso alla oleva video oppiaksesi miltä 150 mph: n säiliö-slapper näyttää, samoin kuin yleisimpien autojen ohjaus, jonka todennäköisesti näet. Huolimatta kuolemastaan, Higgins onnistui silti asettamaan Lap-ennätyksen tuotanto-autolle Mansaaren TT: n ympärille, keskimäärin 115,36 km / h 37,7 mailin kurssille. Vuonna 2014 hän on palannut takaisin menemään vielä nopeammin.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *