Vauxhall, Peugeot sekä Citroen jakamaan alustoja

Peugeot, Citroen ja Vauxhall ovat allekirjoittaneet sopimuksen, joka saattaa johtaa neljän uuden ajoneuvoalustan yhteistyöhön. Aivan ensimmäiset uuden tarjouksen kanssa perustetut ajoneuvot saattavat näkyä vuoden 2016 loppuun mennessä, kun taas yrityksien vakuutusvaatimukset, joiden mukaan sopimuksella on mahdollisuus säästää 2 miljardia dollaria vuodessa viiden vuoden kuluessa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Toistaiseksi sekä General Motorsin että PSA Peugeot Citroenin edustajat eivät pysty tarkistamaan yksityiskohtia tarkasti, mihin uusiin ajoneuvoihin suunnitelmat vaikuttavat. He ovat kuitenkin tarjonneet karkean indikaattorin neljästä alustasta, joita yritykset voivat työskennellä yhdessä luodakseen ja leikkaamaan siksi kustannuksia:
Yksi alusta voi perustaa molemmat ”kompakti-luokan monikäyttöiset pakettiautot” Vauxhallille (ehkä seuraavan Vauxhall-yhdistelmän linjoilla, korvaamalla nykyisen FIAT: lla kehitetyn auton) että ”kompakti-luokan crossover-apuohjelma Car for For For For For Peugeot -tuotemerkki. ” Tämä todennäköisesti on 4007: n korvauslinja, jonka nykyinen versio perustettiin Mitsubishilla.
Yritykset suunnittelevat myös yhteistä pientä MPV-alustaa, joka hyödyntää Citroenin osaamista pienten, hyvin pakattujen ja arvokkaiden ihmisten kuljettajien rakentamisessa. Tätä voidaan käyttää seuraavan Citroen C3 Picasson ja Merivan tukemiseen.
Kolmas tutkittava alusta on “päivitetty matala hiilidioksidi-pienen ajoneuvoosan alusta Vauxhallin sekä PSA: n seuraavan sukupolven ajoneuvojen ja muiden alueiden seuraavan sukupolven syöttämiseen.” Tämä vastaa alustana, joka voi tuohon seuraavan, seuraavan sukupolven Vauxhall Corsaa sekä Adamia, Peugeot 208: ta sekä Citroen C3: ta että DS3: ta.
Lopuksi on mahdollista, että seuraava Vauxhall -merkintä, Peugeot 508 ja Citroen C5 jakavat myös oston alustan myyntinumeroiden toimimiseksi, kun ostajat väittävät tavanomaisia ​​valtavirran salonoja ristikkäin ja pienempien ajoneuvojen hyväksi, joita tarjoavat paljon tarjoamia paljon tarjouksia Lisää premium -tuotemerkkejä. Tätä alustaa voidaan käyttää myös Astran, 308: n ja C4-kokoisten autojen tukemiseen.
Tarjouksen GM -puolen tiedottaja totesi, että “mitään ei ole valettu kiveen … Sopimus on paljon enemmän alustojen määrittämisestä, joissa kustannussäästöjä voidaan tehdä, sitten kokoontuminen joukkueena ja syöttöpohjaan meneminen . ”

Hän lisäsi, että tarjous on paljon halukkuutta nähdä toimivan, ja mahdollinen lausunto projektin tulevaisuudesta “seuraavan kuuden kuukauden aikana”.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *