Renault-Nissan Alliance liittyy Mitsubishi Motorsin

kanssa Renault-Nissan Alliance on tänään ilmoittanut yhdistävänsä voimansa Mitsubishi Motorsin kanssa, koska trio aikoo tutkia useita uusia projekteja yhdessä.
• Renault -uutiset ja arvostelut
• Nissan -uutiset ja arvostelut
NESAN ja Mitsubishi Motorsin nykyinen NMKV-yhteisyritys lanseerattiin vuonna 2011 ja Dayzin ja Mitsubishi Ek Wagonin menestyksen jälkeen, jotka olivat myytyinä Japanissa tänä vuonna-hanke on laajennettu laajemmassa Renault-Nissan Alliancessa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Mitsubishi -uutiset ja arvostelut
Laajennus antaa kolmelle tuotemerkille mahdollisuuden jakaa viimeisimmät sukupolven alustot ja tekniikat keskittyen sähköautoihin ja edistyneisiin tekniikoihin.
Ensimmäiset uudessa yhteistyössä käynnistetyt mallit ovat kuitenkin kaksi uutta salonkia, jotka käyttävät Mitsubishi -merkkiä, mutta perustuvat Renault -perustaan. Ensimmäinen on D-segmentti-malli, joka on samanlainen kuin yksinomaan Pohjois-Amerikan markkinoille tuotettu VW Passat, kun taas toinen on VW-golfkokoinen malli, joka kilpailee globaaleilla C-segmentin markkinoilla.
Nissanin ja Mitsubishin välillä tuottajat kehittävät uuden pienen auton, mukaan lukien tietyn sähköversion, jota voidaan myydä maailmanlaajuisesti. Se perustuu aikaisempaan yhteistyöhön kehitettyyn Kei -autoon – japanilaiseen pienten autojen luokkaan -, mutta vielä lisätietoja on vielä ilmoitettu.
“Nissan ja Mitsubishi Motors ovat aiemmin hyötyneet useista yhteistyöistä, monet äskettäin Japanin KEI-autojen onnistuneen yhteisyrityksen”, sanoi Renault-Nissan Alliancen toimitusjohtaja Carlos Ghosn, “Olen tyytyväinen otettuun suuntaan. Kohti tätä laajempaa yhteistyötä, luomalla uusia mahdollisuuksia Renaultille sen lisäksi, että Nissanin ja Mitsubishi Motorsin välinen tuottava suhde hyödyntää entistä enemmän. “

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *