Extreme 700 hevosvoiman Bentley Continental GT SuperSports -räjähdykset

Bentley siirtyy niin paljon kuin esittelee kokonaan uuden version sen mannermaisesta GT Tuotanto -auto, jonka yritys on koskaan tehnyt: Uusi SuperSports.
Crewe-tuottaja ilmoittaa, että uusi Conti SuperSports on maailman nopein neljä paikkaa. Saatavana kovan yläosan ja vaihtovelkakirjalainan asetteluissa, autojen lisäksi Bentleyn W12-bensiinimoottoriin liittyvistä lisäyksistä. 6,0 litran kaksois turboahdettu yksikkö luo nyt 700 hevosvoiman ja 1017 nm vääntömomentin-tarpeeksi ottamaan 2,3 tonnin kaksiovinen 0–60 mph vain 3,4 sekunnissa (mikä tekee siitä kaikkien aikojen nopeimman kiihtyvän Bentleyn) ja päälle huippuluokan nopeudella. 209 km / h. Jopa ylimääräinen 150 kg vaihtovelkakirjalainassa ei hidasta Supersportsia paljon; Se on vain 0,3 sekuntia hitaammin 60 mph ja sen huippunopeus on edelleen 205 km / h.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat urheiluautot
Uusi malli säilyttää Manner-nelipyöräisen järjestelmän, 60% sen vääntömomentista, joka on osoitettu takapyörille. Mutta se ottaa käyttöön myös Bentleyn Conti GT3 R: ssä aiemmin nähty vääntömomenttivektoritekniikka; Se voi jarruttaa yksittäisiä etu- ja takapyöriä auttamaan kovaa kiihtyvyyttä kulmista ja jarruttamaan sisäpyörää kääntämisen helpottamiseksi.
Muita SuperSports-kokoonpanoon liittyviä muutoksia ovat laskettu ja jäykistetty jousitus, hiilikeramiat jarrut, 21 tuuman taottuneiden kevytmetallivanteet, jotka säästävät 20 kg: n jousitettua massaa, ja titaanien pakojärjestelmän vaihtoehdon, joka leikkaa lisäksi viisi kiloa kerbawistrow: sta.
11

Pyörien lisäksi ulkomuotoisten säädöksiin sisältyy uusia etu- ja takapuskurin malleja, integroimalla hiilikierron jakaja ja hajotin, uudet sivun kynnyspidennykset ja tumman astiaiset ajovalaisimet ja häntävalot. Valintaluettelo sisältää myös takaspoilerin (vain coupe) ja kiiltävän kiillotetun hiilikierron konepellin.
Manner -SuperSports maksaa noin 50 000 puntaa paljon enemmän kuin nykyinen Conti GT -nopeus; Kustannukset alkavat 212 500 puntaa kupeista ja 233 800 puntaa vaihtovelkakirjoista. Tilaukset voidaan jo tehdä, ja ensimmäiset toimitukset odotetaan keväällä.
Mitä mieltä olet korkeimmasta mannerosasta? Jätä meille kommentti alla …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *