Koenigsegg One: 1 Hypercar, joka on esitetty Genevessä

Uusi Koenigsegg One: 1 on paljastettu. Sen on tarkoitus päätyä maailmaan paljon voimakasta tuotantoautoa, pakkaamalla 1 322 hevosvoimaa, samoin kuin se on näytetty ensimmäistä kertaa Geneven autonäyttelyssä.
Koenigsegg Agera -tyyppiset vihjeet siirretään yhteen: 1, joka perustuu kyseiseen autoon, kuten pienet LED -kehystetyt takavalot sekä suuret keskuspakokaasut. Paljon ilmeisiä muutoksia muihin Koenigsegg -malleihin, kuten Agera S: n, sekä R: n lisäämiseen merkittävän takasiipien lisäämiseen, jota tukee kaksi katosta syntyvää evää.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Mikä on maailman nopein auto ja kuorma -auto?
Yksi: 1 nimellä on myös jonkin verran merkitystä, koska se viittaa auton teho- ja painosuhteeseen. Ageran 5,0 litran turboahdettu V8 luo nyt 1 322 hevosvoimaa (1 340 hevosvoimaa), mikä vastaa kerbipainoa 1 340 kg. Tämä osoittaa, että yksi: 1 päätyi maailmaan paljon voimakasta tuotantoautoa ottaen kruunun 1 300 hevosvoiman SCC: stä.
Myös moottorin luomia vääntömomentti on huikea: 1 371 nm nopeudella 6000 rpm. Yksi: 1 saa 7 nopeuden kaksoispidon automaattista vaihdelaatikkoa sekä elektronisen eron.
Tämä osoittaa, että autot ja kuorma -autot voivat mennä 0–250 mph noin 20 sekunnissa – samoin kuin merkittävät keraamiset jarrut vievät sen takaisin 0: een vain 10 sekunnissa.
Vaikuttaa siltä, ​​että Koenigsegg ampui myös maailman nopeimman tuotantoauton otsikkoa – tällä hetkellä 1184 hevosvoiman Bugatti Veyron Uskomattoman urheilulaji, joka asetti 267,8 km / h levyn. Yhdelle: 1: lle asennetut renkaat on arvioitu jopa 273 km / h – mikä osoittaa, että autot ja kuorma -autot saattavat lyödä näitä nopeuksia.
Vain kuusi Koenigsegg One: 1 autoa ja kuorma -autoa rakennetaan, samoin kuin kustannuksista ei vielä ole sanaa – älä kuitenkaan odota sen olevan halpaa.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *