Autovakuutusturva Shake Up: Ajoneuvojen vakuutusmarkkinat, jotka on ehdotettu autoilijoiden turvaamiseksi

, asetetaan ravistelemaan sen jälkeen, kun EU paljasti uusia ehdotuksia, jotka tavoitteena on toimittaa korkeampi turvallisuus kuluttajille, ja lisätty standardisointia koko alueella ala.
Kaikkien EU: n maiden sääntöjä sovellettaisiin kaikkiin EU: n maihin, tyylin standardisointiin ja vakuutusturvan soveltamiseen vähimmäistasojen asettamisen lisäksi.
Mainos – viesti jatkuu alla

Euroopan komission toimitusjohtaja Jyrki Katainen ilmoitti ehdotuksista työpaikkojen, kasvun, sijoitusten ja kilpailukyvyn varapuheenjohtajana, totesi, että autovakuutusturva-autojen moottorin autovakuutusdirektiivi varmistaa, että vakuutusmarkkinoiden “sujuva toiminta” “autoilijoiden hyötyjen hyväksi” samoin kuin mahdolliset autojen auto -onnettomuuksien uhrit. ”
• Paras ajoneuvovakuutusyritykset
Euroopan korvaukset paljastivat viisi ehdotusta seuraavat:
1. Vakuutuksenantajan maksukyvyttömyys: Jos vakuutusturvayritys menee rintaan, vakuutusturvavakuutukset maksavat edelleen; Ison -Britannian vakuutusmarkkinat käyttävät jo tätä suojaa.
2. Ilmoittautuu historialausekkeet: Kaikkien EU: n jäsenten vakuutushistoriat hyväksytään samoin kuin yleisesti.
3. Vakuuttamaton ajaminen: EU: n määrittelylle annetaan korkeammat valtuudet taistella vakuuttamattomia kuljettajia, jolloin jäsen määrittelee rekisterikilven tunnistusjärjestelmien hyödyntämisen ajoneuvojen vakuutusturvan ehtojen tarkistamiseksi – jotain, joka on tällä hetkellä kielletty esteelle ilmaiseksi liikkeelle . Tarkastusten on kuitenkin “tarvitse pysäyttää ajoneuvon, samoin kuin [tarvitaan] ja suhteellista”.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *