Mercedes B-Class Electric Drive akseliksi myöhemmin vuonna 2017

Mercedes-Benz lopettaa pian B-luokan Electric Drive -tuotteen tuotannon, jotta yrityksen tulevalle EQ-merkkituotteille sähköajoneuvoille.
Mercedes-Benz B-luokan sähkökäyttö oli ensimmäinen massatuotto, joka tuotti Mercedes-palvelun täysin sähköisiksi, mutta Automobile Express ymmärtää, että se akselee yrityksen kokoonpanosta vuoden 2017 kolmannella neljänneksellä.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Parhaat sähköautot myynnissä 2017
Yhdistyneessä kuningaskunnassa on rekisteröity vähemmän kuin 200, kun otetaan huomioon, että se osui markkinoille vuonna 2014, ja sen poistaminen Mercedes-kokoonpanosta jättää Smart Fortwon ja Forfourin sähköiset aseman versiot ainoiksi Mercedesin tällä hetkellä rakentamiksi täysin sähköisiksi autoiksi.
Koska Daimler osti 10%: n osuuden Teslasta vuonna 2010, B-luokan Electric Drive -yrityksen sähköinen voimansiirto kehitettiin yhdessä Teslasta ja osittain hankittu. Akun etäisyys on 124 mailia NEDC-asteikolla, kun taas moottori tuottaa 179 hevosvoimaa, mikä osoittaa, että B-luokan sähkökäyttö hallitsee kahdeksan toisen sekunnin 0-62 mph viivaa.
Mercedes on ajatellut, että myyneet osakkeet Teslassa ja askel B-luokan sähköaseman lopettamiseen ampuu lähtöpistooli uudella sähköautojen aikakaudella kilpailevan Teslan kilpailevaksi Mercedes-merkin alla. Yritykset kuvaavat autojen valmistusta sen uuden täysin sähköisen ‘EQ’ -brändin alla ennen vuosikymmenen loppua. Uuden sähköisen tuotemerkin avulla Mercedes myy yli 10 erilaista täysin sähköautoa vuoteen 2022 mennessä käyttämällä aivan uutta, omistettua, skaalautuvaa alusta-arkkitehtuuria erityisesti sähköajoneuvoille.
EQ -tuotemerkki on myös osa suunnitelmaa 500 miljoonan euron litium -ioni -akkutehtaan rakentamiseksi Saksaan korkeampien akkujen tuotantomäärien tukemiseksi.
Mercedes sanoo, että suunnitelmaan sisältyy tulevaisuudessa myös pakettiautojen, kuorma -autojen ja linja -autojen sähköistäminen.
Ensimmäinen käynnistettävä EQ-malli on keskikokoinen ristikkäin vuonna 2019, jonka esittelee viime vuonna Pariisin autonäyttelyssä Pariisin autonäyttelyssä paljastettu sukupolven EQ-konsepti. Se maksaa suunnilleen sama kuin hyvin varustettu GLC ja niiden etäisyys on noin 300 mailia.
Ovatko Mercedesin tulevat EQ -autot riittävän hyviä ottamaan Teslan? Kerro ajatuksesi kommentteihin.
Hanki nykyiset sähköautouutiset, arvostelut ja analyysit osoitteesta dementlectric.com

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *