Lamborghini Aventador muistutti tulipalojen vaarasta

Lamborghini on julkaissut Aventador -superautostaan ​​vaaroista, että polttoainejärjestelmän vika voi aiheuttaa tulipaloja.
Lamborghinin Yhdysvaltain kansalliselle moottoritieliikenteen turvallisuushallintolle (NHTSA) toimittaman raportin mukaan irtisanomisvaara on olemassa, kun autossa on täysi polttoainesäiliö. ”Tietyt ajo -olosuhteet” voivat aiheuttaa polttoainetta ottamaan yhteyttä kuumilla pakokaasuelementeillä sekä sytyttämällä. Moottorin ylikuormittaminen pysähdyksessä ja jälkimarkkinoiden pakojärjestelmissä havaittiin myös pahentavan asiaa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• hienoimmat superautot myynnissä nyt parhaiten
NHTSA: n raportissa todetaan, että Yhdysvalloissa voidaan vaikuttaa 1 453 esimerkkiä samoin kuin muistettavaksi, vaikka Bloomberg raportoi, että muistaminen on maailmanlaajuisesti, mikä vaikuttaa 5 900 autoon. Muistettaessa Lamborghini -jälleenmyyjät päivittävät polttoainesäiliön haihtumispäästöjärjestelmän.
Lisää NHTSA: n paperityötä vahvistaa, että kaikki Aventador -mallit – mukaan lukien rajoitetut painosversiot, kuten vuosipäivä ja Miura -kunnianosoitus – vaikuttavat asia. Varhaiset esimerkit Hardcore 740 hevosvoiman Supervelocesta on myös muistettava.
Hyper -yksinoikeuden Venenon ja Veneno Roadsterin omistajien – kaikkien 12 – heidän on myös annettava ajoneuvonsa takaisin Lamborghiniin, mikäli nämä ajoneuvot hyödyntävät Aventador -mekaanisia ja komponentteja.
Aventador -lajikkeeseen – juuri äskettäin paljastuneiden Aventador S: n – lisäys on jo vaadittu korjaus sijaintipaikassa, eikä sitä ole alistettu palautusjärjestykselle.
Onko sinulla koskaan ollut tarjottava palautus? Kerro meille kokemuksesi kommentteissa.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *