Baby Electric Volvon maastoauto, jota todennäköisesti kehitetään Kiinassa

Volvon tulevaa vastasyntyneen sähkömaastoautoa, kehitetään todennäköisesti Kiinassa, yrityksen johtaja on kuitenkin paljastanut – mutta nyt ei todennäköisesti nimeltään XC20: ta.
Ruotsin tuotemerkin toimitusjohtaja Hakan Samuelsson on jo varmistanut, että uusi muotoilu toimii maastoautojen runko-tyylillä ja perustuu Volvon omistajan, kiinalaisen ryhmittymän Geelyn perustamaan puhdasta sähköiseen alustaan. Itse Volvo on jo kiusannut uutta autoa, mukaan lukien sen suunnitteluskokoonpanossa, joka esitetään aiemmin tänä vuonna esitetyssä esityksessä, samoin kuin sen odotetaan toimivan merkittävän tehtävän yrityksen pyrkimyksessä lisätä IT-myyntiä noin 800 000 yksiköstä vuodessa vuodessa 1,2 miljoonaa vuoteen 2025 mennessä.

Polestar Job 0 on täysin hiili neutraali

Puhuessaan Volvon puolivälin rahatulosten esityksessä Samuelsson totesi, että pikkulasten maastoauto EV noudattaisi seuraavan sukupolven XC90, joka itsessään on kaikki sähköistä. “Ajoituksen suhteen olemme ilmoittaneet, että seuraava uusi sähköajoneuvo on todella maastoautomme lippulaivamme seuraaja”, hän sanoi. ”Se on aivan ensimmäinen; Sen jälkeen tulee olemaan pienempi maastoauto, samoin kuin siitä, josta puhumme täällä. On erittäin todennäköistä, että se tehdään Kiinassa, kyllä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

“Seuraava ajoneuvoa on enemmän, samoin kuin uskon, että meidän pitäisi alkaa uskoa uusiin kehon muotoihin”, hän lisäsi. ”Se ei ole vain sedaaneja, vaunuja ja maastoautoja. Sähköisyys muuttaa myös autojen muotoa; He vaativat olla aerodynaamisempia, joten ehkä yllättää ihmisiä vähän siellä tulevaisuudessa. Se ei ole vain perinteisiä ajoneuvoja, kuten meillä on toistaiseksi ollut. “

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *