Lisää sähköautoja ja kuorma-autoja tiellä kuin dieselit vuoteen 2030 mennessä, autoilijat odottavat

autoilijat Yhdistyneessä kuningaskunnassa ennakoivat, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa on paljon enemmän sähköautoja ja kuorma-autoja kuin dieselit vuoteen 2030 mennessä, vaikka bensiinimoottoriset autot ja autot ja Kuorma -autot ovat edelleen yleisin uusien tietojen mukaan.
AA suoritti 12 977 autoilijan kyselyn, joka uskoo, että vuonna 2030 – kun uuden perinteisen bensiinin sekä dieselautojen ja kuorma -autojen myynti on tarkoitus kielletä Yhdistyneessä kuningaskunnassa – EV: t koostuvat 19,8 prosenttia autoista ja kuorma -autoista tiellä , vaikka joulukuussa 2019 ne olivat vain 0,3 prosenttia.

2030 bensiini sekä dieselkielto: mikä se on samoin kuin mitä autoja ja kuorma -autoja vaikuttaa?

Seurauksena on, että diesel on ohitettava, laskemalla 39,1 prosentin osuudesta Yhdistyneen kuningaskunnan autoista ja kuorma -autojen PARC: sta joulukuussa 2019 16,8 prosenttiin vuonna 2030. Bensiinin odotetaan edelleen olevan merkittävin polttoainetyyppi, mutta autoilijat kuitenkin autoilijat Usko, että sen osuus laskee 58,5 prosentista 30,2 prosenttiin.
Mainos – viesti jatkuu alla

Vastaajat ennustivat samoin kuin Yhdistyneen kuningaskunnan autoissa ja kuorma -autojen osuus hybrideissä, joista uusia esimerkkejä voidaan pysyä myynnissä vuoteen 2035 saakka, jos ne kykenevät matkustamaan ”merkittävän etäisyyden” nolla vastuuvapauden tilassa – termi, jonka hallitus on vielä määritellä.
Tavanomaiset hybridit käsittävät 13,7 prosenttia autoista ja kuorma-autoista vuonna 2030, autoilijat ennustavat, kun taas plug-in-hybridit ja lajikkeen laajennukset ovat 11,7 prosenttia. Lisäksi uskotaan, että vetykäyttöisiä autoja ja kuorma-autoja on 5,1 prosenttia Parcista huolimatta vetyautoista ja kuorma-autoista, joita ei tällä hetkellä yleisesti tarjolla, samoin kuin totuus on vain kourallinen vedyn täyttöasemia Isossa-Britanniassa .

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *