Topless Ferrari F60 America juhlii Brandin Yhdysvaltain syntymäpäivää

Ferrari on viettänyt 60 vuotta autoja ja kuorma-autoja Yhdysvalloissa silmiinpistävällä avoimella versiolla Ferrari F12: stä, nimeltään F60 America. F60: lle on ennustettavasti tarjota tiukasti vain 10 yksikköön pelkästään amerikkalaisille keräilijöille, huolimatta sen 2,5 miljoonan dollarin (1,5 miljoonan punnan) kustannustunnista.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

F60-Amerikan, joka on kaukana kattojärjestelmän ja F12 Berlinettan pylväiden pilareista, on nähnyt kiehtovaa uudelleensuunnittelua. Ota etuosa ja taka-esiliinat-niiden ulkonäköä on muokattu voimakkaasti Aero-keskittyneestä F12: sta, ja etusäletys on nyt Kalifornian T: n ja takaluonteisen hajottimen itävät uudet keskustaatit.
Perinteiset pyöreät takavalot pullistuvat nyt alumiinirunkoista, kun taas F12: n istuva huuhtelu auton rupissa. On myös uusia sivuaukkoja, timanttileikkauksia, samoin kuin uusi konepelli, joka ei enää pakota ilmavirtausta alas aukon kanssa auton etusiipissä.
4

Hiilikuituleikkatut rullaverenet istuvat takakannen yläpuolella, kurkistaen vielä Ferrarin moniin ulkomaalaisiin sisätiloihin. Se on kaksisävyinen suunnitelma, joka kiertää kuljettajan puolta silmiinpistävässä punaisessa nahassa ja koristeessa, kun taas matkustajalla on musta konttiistuin ja ympäristö.
Villin ilmeen odotetaan vihjavan F60: n kilpaperintöön-kuten livery ja rajoitettu tuotantomäärä, kaksisävyinen verhoilu vaikuttaa 1960-luvun Pohjois-Amerikan kilpajoukkue Ferraris. Kevyet hiiliominaisuudet koko kaksipaikkaisessa ohjaamossa, kun taas tuolit toimivat amerikkalaisten lippujen logot.
4

Amerikkaa saavat yleisen F12: n 6,3 litran V12: n sekä seitsemän nopeuden kaksoiskytkimen vaihdelaatikon, joka tarjoaa 730 hevosvoimaa takapyörille. Kiihdytysluku pysyy jauhevana 3,1 sekuntia 0–62 mph: stä, mutta suoran huippunopeudella ei ole sanaa. Ferrari on ainakin suositellut, että toimitetun materiaalikaton, joka olisi pystyttävä manuaalisesti, taataan vain takertuvan F60: een niin paljon kuin 75 mph.
F60-Amerikka paljastetaan Beverley Hillsissä 11. lokakuuta 2014, ja se tekee historiasta, koska ensimmäinen uusi Ferrari 23 vuoden aikana ei paljastettu arvoituksellisen entisen puheenjohtajan Luca Di Montezemolon hoitajuudella.
Minkä vaihtovelkakirjalainan mieluummin omistat, tämä F60 America tai Ferrari 458 Speciane A Pariisissa esitetyt? Anna meille päätöksesi alla olevassa kommenttiosassa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *