Infiniti Q50 Eau Rouge saa Vettel -hoidon Pekingille

Infiniti on julkaissut videon, joka kiusaa Infiniti Q50 Eau Rouge -konseptia, jonka ei ole asettanut sen vauhtia, jonka ei ole mikään muu kuin Sebastian Vettel.
Neljänkertainen Formula 1 -mestari, joka toimii Infinitin suorituskykyjohtajana, voidaan nähdä testaamalla 552 hevosvoiman suorituskyvyn salonki Millbrookin todistusalueella Bedfordshiressä.
Mainos – viesti jatkuu alla

Visuaalien mukana on lyhyt, salaperäinen ääni: ”Alkuperä tekee meistä. Idea, jota ei voitu rakentaa: runko ilman moottoria, moottori ilman kuljettajaa. Taito. Tahtoa. Rohkeus. Hiki. Kohtalo tekee meistä. ”
Täysipitkä elokuva ensi-ilta Pekingin moottorinäyttelyssä myöhemmin tässä kuussa, ja lausunnon mukaan materiaalia esiintyy Vettel “prototyypin asettaminen haastavan suorituskyvyn, hallinta- ja tarkkuusarviointien avulla”.
Infiniti aikoo käyttää Red Bull -kuljettajan palautetta istunnosta seuraavissa auton kehityksen vaiheissa, joihin sisältyy ”komponenttien testaaminen, pakkaus ja elinkelpoisuus”.
Vaikka Eau Rouge on edelleen virallisesti vain käsite, tämän lausunnon sanamuoto ja Vettelin läsnäolo pyörän takana voidaan pian paljastaa.
Kuten ilmoitimme Geneven autonäyttelyssä, lippulaiva Q50 jakaa Nissan GT-R: n 3,8 litran Twin Turbo V6: n, ja kaikki neljä pyörää, jotka ovat virranneet seitsemän nopeuden kaksoiskytkimen automaattisen vaihdelaatikko.
Tämän täytyy nähdä Eau Rouge -kilpailu 0–62 mph alle neljässä sekunnissa matkalla 180 mph huippunopeuteen-nopeammin kuin sen premium-saksalaiset kilpailijat, BMW M5 ja Mercedes E63 AMG.
Voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin pystymme vahvistamaan nämä luvut, joten videon on nyt tehtävä. Tuomme sinulle paljon lisätietoja, kun ne ilmestyvät Pekingin moottorinäyttelyyn.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *