Track-honed 631bhp Cadillac CTS-V kilpaileva BMW M5

Tehokkain Cadillac historiassa, kutsutaan Cadillac CTS-V, myydään Euroopassa vuonna 2016, kun se on esitetty Yhdysvalloissa seuraavana kesänä.
Cadillac CTS-V: n 6,2-litran V8-bensiinimoottorista valmistellaan 631BHP: tä, joka kykenee 0-60 mh: iin vain 3,7 sekunnissa. Tämä merkitsee sitä, että sen pitäisi olla nopeampi suoraan linjalla kuin BMW M5, joka on 0-62mph (100 kmMH) 4,3 sekunnissa. Cadillac toteaa CTS-V osuvat 199mh – huomattavasti paljon enemmän kuin BMW: n digitaalisesti rajoitettu 155mfh.
Cadillac CTS-V Burns Kumi videota
CTS-V: n ylimääräinen V8 vastaa kahdeksan nopeuden paddle Shift Automatic Gearbox, jossa on käyttöönotot sekä “Performance Algoritm Shifting”.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Cadillac sanoo, että uusi lähetys tarjoaa täyden käsikirjan hallitsemaan ohjauspyörän paddles – aikaansaamaan siirtokykyä, joka kilpailee kaksoiskytkimistä / puoliautomaattisia lähetyksiä – kuitenkin sileys sekä perinteisen automaattisen.
11

CTS-V: llä ei myöskään hyödyntää kevyempää ja paljon kompakti supercharmer kuin aiemmin. Se toimii sopusoinnussa sylinterin deaktivointiinnovaatioiden kanssa polttoaineen käytön parantamiseksi sekä pienemmillä päästöillä. Tarkat luvut paljastuvat paremmin, mutta jopa tämän teknologian kanssa emme odota paljon enemmän kuin 25 mppg tehokas V8-moottori.
Autot ja kuorma-autot tarjoavat Brembo-jarrut, magneettikuljetukset, Michelin Pilot erittäin urheiluhenkaat sekä recaro kilpa-istuimet. Rakenteellista jäykkyyttä on parannettu 25 prosenttia yleisistä CTS: stä, samoin kuin sähköisen rajoitetun liukumattoman eron.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *