Tesla ilmoittaa ennätyksellisen 523 miljoonan punnan tappiota

Tesla on ilmoittanut ennätyksellisen 710 miljoonan dollarin (523 miljoonan punnan) verkkotappion kolmen maaliskuun aikana, kun yritys syyttää jatkuvaa suunnittelua 3 tuotantokysymyksiä.
Teslan toimitusjohtaja Elon Musk on kuitenkin vaatinut, että liiketoiminta voi kääntää surunsa ja julkaista tuloja myöhemmin tänä vuonna – mahdollisesti vuoden 2018 vuosineljänneksen aikana.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat sähköajoneuvot myynnissä 2018
“On korkea aika, että päädyimme kannattavaksi”, totesi Musk. ”Todellisuus on, että et ole aito liiketoiminta ennen kuin olet kannattava. Se on keskitymme juuri nyt. ”
Vuonna 2016 liiketoiminta kehitti yhteensä 101 312 ajoneuvoa. Viime kuukausina se ei kuitenkaan ole vähentynyt “Mass Market” -suunnittelun 3-BMW I3 -kytkeneen pienen sähköajoneuvon tuotannosta, jolla on yli 300 mailia.
Huhtikuussa liiketoiminnan oli keskeytettävä Design 3 -tuotanto kokonaan, mikä vaikutti voimakkaasti 500 000 hengen tilauspankkiin. Tammikuun ja maaliskuun 2018 välisenä aikana koottiin vain 9 800 suunnittelua.
Liiketoiminta on todennut, että se haluaa kehittää 5000 suunnittelua 3 viikossa seuraavan kahden kuukauden aikana, mikä Musk vaatii laittaa yrityksen takaisin mustaan. Tesla -johtaja ilmoitti, että liiketoiminta on kannattavaa tämän vuoden jälkipuoliskolla.
Musk tajusi Teslan virheet ja sanoi: “Teimme virheen myös lisäämään paljon automaatiota”.
Toimitusjohtajan liittyvä SpaceX -liiketoiminta lähetti äskettäin kirsikkapunaisen Tesla Roadsterin avaruuteen, samalla kun hän suoritti menestyvän testin Falcon Heavy Rocketista. Vastauksena tähän Musk sanoi: “Jos voimme lähettää roadsterin asteroidihihnalle, voimme todennäköisesti ratkaista Design 3 -tuotannon.”
Nykyisestä myllerryksestä huolimatta Tesla aikoo myös ottaa käyttöön pienemmän maastoauton vuodesta 2020.
Lue arviomme Tesla Design 3: sta…

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *