Istuinsuunnitelmat maastoauto hyökkäys

ennen Seatin kauan odotettua Qashqai-kilpailijaa, joka erääntyy vuonna 2016, yrityksen pomo Jurgen Stackmann on paljastanut suunnitelmat kahdelle ylimääräiselle maastoautolle, jotka liittyvät riveihin. Pienemmän Nissan Juke -kilpailijan ja suuremman seitsemänpaikkaisen mallin odotetaan liittyvän Seatin tuotevalikoimaan lähitulevaisuudessa.
Olemme ymmärtäneet teemikokoisesta maastoautosta jo pitkään, mutta keskusteluja pienemmän ristin tuomisesta markkinoille ovat hyvin käynnissä. ”Olemme kiinnostuneita saamaan sen aikaan. Siellä markkinat liikkuvat ja osioon, joka on melkein funktion tuotettu istuin, integroimalla toiminto ja tunne ”, totesi Stackman.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat maastoautot ostaa nyt
“Saimme tämän kaavan oikein Leonin kanssa, uskon, että meillä on oikein keskikokoisen maastoauton kanssa ja kompakti maastoauto on rationaalinen jatke”, hän lisäsi. ”Ihmiset haluavat silti pienen auton ajamisen, mutta haluavat hieman enemmän ilmaisemista ja korkeampaa ajoasemaa, mukavuutta ja ketteryyttä. Se on meille täydellinen auto, se on vain ajan kysymys. ”
Vuonna 2017 saapuminen antaisi keskikokoiselle maastoautolle jonkin verran hengitystilaa, ja Stackman vahvisti myös, että Juke-kilpailija olisi saatavana vain etupyörävetolla.
Seatsin tulevan maastoautoperheen vastakkaisessa päässä Stackmann ei sulkenut suurta seitsemänpaikkaista. “Strategisesti ja mahdollisesti kyllä, mutta voimmeko ymmärtää liiketoiminnan?” hän lisäsi. “Se on erittäin kilpailukykyinen markkinat, mutta käsitteellisesti voimme luoda jotain upeaa, joka sopii tuotemerkkiin.”
Jurgen Stackmann Q & A
Miksi maastoauton luominen on kulunut niin kauan? Olemme Euroopan VW -ryhmän pienin äänenvoimakkuusvalmistaja ja meidän tekemämme vaiheet, joita meidän on täydennettävä, emme voi saada huolimatonta ajoituksella tai suunnittelussa. Autolle annettiin valtuutettu, kun olimme todella valmistautuneita siihen, emme voi sallia mitään kustannuksia, arvoa tai suunnittelua koskevia virheitä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *