Axa -autovakuutuksen mukaan kuljettajat vaarassa hylkäävät myöhäisillä vakuutusvaatimuksilla

tuhannet autoilijat asettavat vaatimuksensa vaaraan ilmoittamatta vakuuttajalleen heti, jos heidän autolleen on tapahtunut jotain.
Auto Express voi yksinomaan paljastaa keskimääräisen viiveen tapahtuman ja esitetyn väitteen välillä on 11 päivää, vaikka joitain onnettomuuksia ei ilmoitettu vasta vuotta myöhemmin.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Parhaat autovakuutusyhtiöt 2014
100 000 vaatimuksen analyysi havaittiin, että 51 prosenttia kuljettajista oli odottanut yli viikon, mikä Axa sanoi asettavan vaatimuksensa vaarassa. Christine Matthews, Axa Car Insurance, sanoi, että jos se oli turvallista, on parasta soittaa tapahtumapaikalta. Hän selitti: “Kaksi tai kolme viikkoa myöhemmin soittaminen tarkoittaa sitä, että sinä tai vakuuttajasi voit unohtaa elintärkeitä tietoja, mikä voi vaikeuttaa esimerkiksi todistamista, jos olisit tai olisi ollut syytä.”
Yleisimmin viivästynyt väite oli tuulilasin vaurio, jonka autoilijoiden ilmoittaminen kului keskimäärin 17 päivää. Tulipalo-, vahinkotapauksissa on yleensä nopein käännösajat, ja niistä todennäköisimmin ilmoitetaan seuraavana päivänä.
• Tarjous rajoittaa vääriä piiskavakuutusvaatimuksia
Axa kuitenkin havaitsi, että jotkut kantajat ottivat vielä kuukausia varoittaakseen vakuuttajansa rikollisesta toiminnasta. Yksi asiakas viivästyi 276 päivää ennen vandalismin vaatimuksen jättämistä.
Vaatimuksille ei ole tavanomaista määräaikaa, vaikka Ison -Britannian vakuutusvälittäjäyhdistys sanoi, että joillakin vakuutuksilla on aikataulut ehdoillaan.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *