“Mikä on autojemme keski -ikä?”

Jos sinulla on joukko auton avaimia henkilöstäsi, sekä rekisteröity auto, joka sopii tiukasti heidän ympärillään, onnittelut, olet yksi 30 miljoonasta. Kuulut osallistavalle klubille, johon suurin osa Ison -Britannian aikuisista on vapaaehtoisesti liittynyt – heidän onnellisen asemansa ansiosta autonomistajina, vuokralaisina, vuokraamisina tai yrityksen autokäyttäjinä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Mutta mitä malleja meillä on taipumus ajaa, kuinka tyypillisesti muutamme niitä ja mikä on autojemme keski -ikä? Tällä hetkellä käytännössä 5 miljoonaa meistä on päätynyt Volkswagen -ryhmätuotteisiin (pääosin VW: t ja Audis, mutta myös Skodat, istuimet ja satunnaiset Bentley tai Lamborghini). Lähempänä 4m on Fords -pyörän takana, kun taas Vauxhallsin kuljettajat leijuvat 3,5 metrin merkinnän ympärillä. BMW: t sekä saksalaisen yrityksen minit ovat ottaneet käyttöön 3M asiakkaat, kun taas samanlainen lukumäärä käyttää Renault-Nissan-allianssin tuotteita.
• “VW: llä on yli 300 mallivalikoima – se on hallitsematon”
Näiden viiden valmistusryhmän ja yrityksen osuus on noin 19 miljoonaa noin 30 miljoonaa automme. Loput käsittävät (järjestyksessä) Peugeot/Citroens, Hyundai-Kias, Toyotas, Mercedes ja Smarts, sitten Fiats/Chryslers/Jeeps ja mitä moottorin tuottajien ja kauppiaiden yhteiskunta kutsuu “muiksi”. Nämä ovat 200 plus pienempiä brittien ja ulkomaisten tuotemerkkien kanssa. Mutta Jaguar Land Roverin ja Volvon tykkääminen istuvat myös tässä luokassa – ja yrittävät epäilemättä paeta sitä.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *