Uusi 2022 Mazda 2 -hybridi, joka on saatavana tilattavaksi nyt 20 300 puntaa

Uusi hybridi-moottoroitu Mazda 2 Supermini on nyt myynnissä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kustannukset alkavat 20 300 puntaa. Se on uusi auto Mazdan kokoonpanolle, mutta sen pitäisi näyttää erittäin tutulta ostajille, koska se on lähinnä uusimmasta Toyota Yaris Hybrid -versiosta.
Supermini otettiin käyttöön osana Toyota: n ja Mazdan välistä yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää jälkimmäisen yrityksen sähköisutusstrategiaa. Siitä tulee ensimmäinen Full-hybridi-malli Mazdan alueella, kun toimitukset alkavat toukokuussa.

Uusi 2022 Mazda CX-60 -laajennusmaastoauto on yrityksen kaikkien aikojen tehokkain auto

Ostajilla on valittu kolme eritelyä, nimeltään puhdas, ketterä ja valinta. Perusmallin tavanomaiset laitteet sisältävät 15 tuuman teräspyörät, automaattiset tuulilasinpyyhkimet, ilmastointi ja seitsemän tuuman viihdejärjestelmä. Siellä on myös kunnollinen määrä turvavarusteita, kuten verkkoliikenteen tunnistusjärjestelmä ja kaistan poistumisvaroitus.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Keskipitkän Mazda 2 -hybridi-ketterän lähtöhinta on 21 150 puntaa. Halvemman puhtaan eritelmän parannukset sisältävät 15-tuumaiset kevytmetallivanteet, kääntyvä kamera, avaimeton sisäänpääsy ja kahdeksan tuuman viihdejärjestelmä.
Tätä varianttia voidaan päivittää myös Mazdan valinnaisella mukavuuspaketilla, joka lisää 980 puntaa auton tarrahintaan. Paketti lisää valikoiman muotoilu- ja innovaatiopäivityksiä, kuten kiiltävän mustan puskurin verhoilut, musta säleikkö ja LED -ajovalot ja sumuvalot. Sisällä ostajat saavat myös urheiluistuimia, synteettistä nahkaverhoilua ja kaksoisvyöhykkeen ilmastonhallintaa.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *