Uusi Nissan-logo paljastettiin Ariya Electricin maastoauton

kanssa Nissan on julkaissut päivitetyn version yrityksestä, joka on täydentänyt täysin uuden, puhdasta sähköisen Ariya-maastoauton lanseerausta.
Päivitetty logo vaihtoi laatikoiden ”Nissan” -kirjeet-joka on ilmestynyt yrityksen merkissä ottaen huomioon, että 1960-luvulla-paljon minimalistisemmalle muotoilulle, hoikkaviivoilla ja kapeammalla kirjasintyypillä. Yhtiön toimitusjohtaja Makoto Uchida kuvaa päivitettyä logoa “futuristiseksi ja pysyy samalla yhteydessä Nissanin rikkaaseen perintöön”.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Uusi Nissan Ariya Electric Suv paljastettiin ennen vuotta 2021
Volkswagen otti äskettäin samanlaisen asenteen tuotemerkillään, vapauttaen logonsa yhtä minimalistisen uudelleensuunnittelun samaan aikaan kuin sen ensimmäisen tarkoitukseen rakennetun sähköajoneuvon: ID.3 Hatchback.
Nissanin mukautettu merkki esiintyy ensimmäisen Ariya EV: n nenässä, jonka on tarkoitus päästä Yhdistyneen kuningaskunnan näyttelytiloihin seuraavan 18 kuukauden aikana.
Nissanin mukaan merkki esiintyy myös tulevissa palamismallissa, kuten kolmannen sukupolven Qashqai, neljännen sukupolven X-Trail ja yrityksen aivan uusi Z-urheiluauto. Se viedään vähitellen yrityksen koko laivastoon tulevina kuukausina.
Mitä teet päivitetystä Nissan -merkistä? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *