VW: n Moia -tuotemerkki voisi saada I.D. Buzz EV ensimmäisenä mallinsa

VW: n I.D. Buzz, kuusikymmentäluvun kuuluisan mikrobuksen kokonaisvaltainen versio, voisi löytää itsensä myynnissä käyttämällä Moia-merkkiä lippujen kantajana VW-ryhmän äskettäin ilmoitetulle liikkuvuusbrändille.
VW: n pomot ovat selviä, että sirinä voisi tehdä tuotantoa jossain vaiheessa, jos julkinen reaktio on riittävän positiivinen. VW: n myynti- ja markkinointipomo Jurgen Stackmann on kuitenkin vihjannut, että MPV: n versio olisi optimaalinen Moia -tuotemerkin mallina.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Parhaat sähköautot saadaksesi nyt
Stackmann sanoi yksinomaan Automobile Express -tapahtumasta: “Mikrobus -tyyli on ainutlaatuinen VW, mutta vastaavasti tilavaa, sähköistä, itsenäistä konseptia voitaisiin käyttää johonkin muuhun.”
VW ilmoitti uuden liikkuvuusbrändin Moia – kumppanuudesta Ride -jakamissovelluksen kanssa, jonka se osti viime vuonna – joulukuussa New Boss Ole Harmsin vihjaamalla, että se voisi saada oman itsenäisen mallin. Nyt näyttää siltä, ​​että VW: n I.D. Autot voivat toimittaa tarvittavan tekniikan.
• Detroitin autonäyttely 2017: Uutiset
I.D. Buzz varasti näyttelyn Detroitissa futuristisella, kahdeksan paikkaisella tulkinnalla legendaarisesta mikrobusista. Mutta vaikka VW on sitoutunut asettamaan I.D. Viime vuoden Pariisin moottorinäyttelyssä näkyvä malli vuoteen 2020 mennessä Buzz on edelleen erittäin käsite yleisen mielipiteen arvioimiseksi. VW: n pomot toivovat, että se voisi elvyttää MPV-markkinoita, vaikka hinnat ovat samanlaisia ​​kuin puolivälissä caravelle.
Haluatko nähdä uuden version Microbus -tuotannosta? Kerro meille kommenttiosassa …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *