Volvo V60 Plug-In -hybridi R-Design lanseerattu

Volvo on laajentanut V60-alueensa tarjoamalla diesel-plug-in-hybridi R-Design-eritelmissä ensimmäistä kertaa. Se on myynnissä nyt eteenpäin toimitusten alkamiseen elokuussa, ja se alkaa 51 675 puntaa.
Tämä on 1 700 punnan palkkio Standard V60 -laajennushybridille, vaikka asiakkaat hyötyvät silti hallituksen 5000 punnan apurahasta autoille, joilla on erittäin alhaiset hiilidioksidipäästöt.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Tätä varten Volvo on asentanut V60 D6 AWD Lux Nav R-Design-etupuskurin ja säleikön kanssa, jolloin autolle on alhaisempi, urheilullisempi ulkonäkö, samoin kuin sijoitetut päiväajovalot ja kulma ilmanottoaukot.
Lisämuutoksiin sisältyy 18-tuumainen Ixion-seokset ja uusi takaosa hajotin.
Viimeisin V60-malli saa myös täydellisen R-suunnittelun sisustuksen-ja siinä on urheiluistuimia, jotka on leikattu tekstiilien ja rei’itetyn mustan nubuck-nahkaa.
Volvo on myös asentanut urheilupolkimet ja lattiamatot sekä hiilen otsikot perinteisten R-suunnittelupäivitysten rinnalla.
Etupyörät saadaan jälleen virtalähteenä kuuden nopeuden automaattivaihteistolla 212 hevosvoiman 2,4 litran viiden sylinterisen turbodieselin avulla, jonka vääntömomentti on 440 nm, kun taas sähkömoottori, joka tuottaa 69 hevosvoimaa ja 200 nm, ajaa taka-akselit.
Ajotilaa on kolme, ja kun oletushybridi -asetus on valittu, Volvo vuorottelee dieselmoottorin ja moottorin välillä, hallitsee virallisesti 155,2mpg samalla kun säteilee vain 48 g/km hiilidioksidia.
Power-tilassa nämä kaksi yksikköä toimivat samanaikaisesti, jolloin V60-plug-in-hybridi-neliveto ja yhdistetty 281 hevosvoiman ja 620Nm. Pure-valinta tarjoaa sillä välin jopa 31 mailia vain sähköistä ajamista, diesel kiinnostaa vain, jos 78 km / h ylitetään tai raskaan kiihtyvyyden aikana.
Kuten Volvon muissa PHEV: issä, siellä on puhelin telemaattinen järjestelmä, joka mahdollistaa kuljettajan ja ajoneuvon välisen jatkuvan yhteydenpidon ilmaisen mobiilisovelluksen ansiosta. Erityiset plug-in-hybridi-instrumentit ja lukemat on myös kuljetettu tavallisesta V60-plug-in-hybridistä.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *