Movember Cars 2013: Grillit ja jännitykset

Movember – Aika, jolloin miesten on sosiaalisesti hyväksyttävää antaa heidän kasvojensa hiusten kasvaa niin kauan kuin he haluavat. Se on yleensä aika, jolloin törmäät kaikenlaisia ​​viikset, ohjaustangosta myös goateeniin, myös kaikissa muodoissa ja kokoissa. Mutta miksi tämä perinne viettää yhdentoista yhdentoista kuukauden kesken, joka on rajoitettava meihin ihmisiin?
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Todellisessa Auto Express -muodossa olemme päättäneet katsoa Movemberia auton näkökulmasta. Viime kuussa katsomme Halloweenin pelottavimpia autoja, mutta tässä kuussa näytti olevan tarkoituksenmukaista katsoa karvaimpia autoja.
Joten olemme luoneet kymmenen parhaan luettelon autoista, joissa on grillia, jotka muistuttavat nykyajan viikset. Autoteollisuuden lähihistoriassa grillit ovat siirtyneet tuuletusvälineiden ohi, ja niistä on nyt tullut merkittäviä tyylivihjeitä. Kiasta on erotettuja ‘tiikeri-nostetut’ grillit ja erottuvat ‘munuaismuotoiset’ grillit BMW: stä.
Säleikkö on ehdottomasti viiksien autojen vastine. Listasta löydät loistavan jaetun viiksen säleikön Fisker Karmasta. Klassinen, suoraviivainen viikset, kuten Jaguar XKR S. nähdään erittäin tah-arvoinen Aston Martin Vantage ja erittäin Itä-Unkarin imperiumin aikakauden merkintä Skodasta. Alfa Romeosta on olemassa Mario-esque-viikset, kuten vanhassa minissä nähdään, samoin kuin pirteä goaateen merkintä.
Selaa yllä olevaa galleriaa nähdäksesi luettelomme Automotive World -sovelluksen kymmenestä parhaasta autosta.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *