Nuorilla autoilijoilla on suhteetonta kuoleman riskiä maalaisteillä

nuorilla autoilijoilla on suhteettoman suuri riski kuolemaan törmäyksessä maassa tai maaseudulla.
Noin 71 prosenttia kaikista maantiealan kuolemantapauksista 17–24 -vuotiaiden keskuudessa tapahtuu maaseudun teillä, kun kansallinen keskimääräinen on 57 prosenttia. 17 -vuotiailla autoilijoilla on suurin riski, kun vaarat vähenevät jokaisen seuraavan vuoden aikana.

Halpa autovakuutus nuorille kuljettajille: Huippuvinkit

Tutkimus on peräisin AA: n hyväntekeväisyysrahastosta, jonka mukaan Kentin A229: llä on korkein törmäystiheys nuorten kuljettajien keskuudessa, ja A6076: n kreivikunnassa Durhamissa on suurin riski heille.
Mainos – viesti jatkuu alla

Maaseudun tiet määritellään ei-moottoritieteiksi pois alueilta, joiden väkiluku on alle 10 000, ja ne ovat maan vaarallisimpia tientyyppejä.
Iso -Britanniassa vuonna 2019 tapahtui 1 752 tiekuolemaa virallisten tietojen mukaan. Näistä 994 eli 57 prosenttia oli maaseudulla, huolimatta näistä teistä, jotka olivat vain 43 prosenttia kaikesta liikenteestä. Kaupunkiteillä oli 653 kuolemaa eli 37 prosenttia kaikista kuolemantapauksista, jotka vievät 37 prosenttia kaikesta liikenteestä; Moottoritiet olivat kokemuksia 105 kuolemasta vuonna 2019, mikä vastaa kuutta prosenttia kaikista kuolemantapauksista huolimatta näistä teistä, jotka olivat 20 prosenttia liikenteestä.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *