McLaren 570GT MSO Cabbeen -kokoelma paljastettiin Pekingin moottorinäyttelyssä

McLaren on paljastanut uuden räätälöity 570GT Pekingin moottorinäyttelyssä, jonka on luonut McLaren Special Operations (MSO) yhteistyössä kiinalaisen muotisuunnittelija Ziming Yangin kanssa, joka tunnetaan ammattimaisena Mr. Cabbeen.
Suunnitellaan 570GT Cabbeen -kokoelman, joka on viiden esimerkin tuotantojuoksu, joka ylpeilee siitä, mitä McLaren väittää olevan ”erottuvat kiinalaiset klassiset suunnitteluelementit”. Se on viimeisin pitkässä erillisissä MSO -modifioiduissa McLarens -sarjoissa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat superautot myynnissä 2018
Monet näennäiset muutokset ovat lohikäärmeen aiheita, jotka ovat piilossa ilmaaukoissa. Vastakohtana obsidiaanisen mustan metallisen maalin kanssa, lohikäärmeet on maalattu käsin kultaa, ja ne vastaavat uusia 15-puola-kevytmetallivanteita, valmistettu myös samassa nopeuslinjan kullanvärissä.
9

Kulta lohikäärmeen aiheet löytyvät myös matkustamosta. Yksi löytyy Alcantara Center -konsolista, joka on brodeerattu infotainment -järjestelmän alapuolella olevaan materiaaliin, kun taas toinen on takaosan matkatavara.
Mekaanisia tarkistuksia ei tehdä – 570GT Cabbeen -kokoelma -autot saavat puhtaasti visuaalisia muutoksia. Sellaisenaan sama 3,8 litran, kaksoisturboahdettu McLaren-tehoyksikkö, joka tuottaa 562 hevosvoimaa ja 600 nm vääntömomenttia, on asennettu kuljettajan ja matkustajan taakse, mutta taka-akselin edessä lähettämällä tehoa takapyörille seitsemän nopeuden kaksoisvarusteen automaattisen vaihdelaatikko .
Lue nyt toisesta MSO McLarenista – Senna -hiiliteemasta

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *