Poliisi käyttää PlayStationia ja Gran Turismo Sport -tapahtumaa Lincolnshiren nopeaan ohjauskoulutukseen

ovat käyttäneet videopeliä hioakseen harjoittamisensa ja nopeaa ajotaitojaan osana uutta kumppanuutta voiman ja PlayStationin välillä.
Neljä Lincolnshiren poliisin asiantuntijaoperaatiota viettivät päivän Silverstonessa muuttaen uuden Gran Turismo Sport Racing -pelin nopeaksi autokouluksi.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Maailman parhaat ja pahimmat poliisiautot
Upseereita pyydettiin ensin kelloamaan alkuperäinen kierrosaika kilparadalla partio BMW: iin ja pyysivät sitten kiertämään saman kappaleen ympäri videopeliä.
GT Sport tunnisti kaikki parannusalueet, kuten alla tai ylikuormittavat, jarruttavat myöhään ja kuljettaen liian suurta nopeutta kulmissa. Sitten upseerit palasivat radalle nähdäkseen, oliko virtuaalitodellisuusvalmennus auttanut heitä todellisen ajamisessa.
Tulokset osoittivat, että jotkut upseerit onnistuivat vähentämään kierrosaikojaan ja lisäämään sileyttä ja vakautta ajamisessaan.
Apulaispäällikkö Constable Shaun West sanoi: ”Tavanomaisia ​​koulutusmenetelmiä ei koskaan korvata, mutta etsimme aina innovatiivisia tapoja täydentää virkamiesten ja henkilöstön oppimista.
• Kuinka rakentaa poliisiauto: laitteet, valot ja muut
“Jos Gran Turismo voi auttaa kouluttamaan maailmanluokan kilpa-kuljettajia, niin haluamme tutkia, voisiko se tarjota jotain upseereillemme ja auttaa laajentamaan tapaa, jolla ajattelemme koulutusmenetelmien kehittymistä ja virkistämistä.”
West lisäsi: “Myös olemme todella innokkaita etenemään syventävällä oppimisemme ja tutkimaan tämän tyyppisiä koulutuksia, jotka sopivat siihen lyhyesti. Kysymme usein itseltämme: mitä paljon enemmän voisimme tehdä varmistaaksemme, että upseerimme koulutetaan korkeimpiin standardeihin samalla Vaihti tuntien työvoiman tarpeiden mukauttaminen useissa paikoissa, ja sillä on erilaiset tarpeet ja odotukset vastaavista rooleista? ”
Onko poliisivoimien hyvä idea käyttää PlayStation -pelejä kuljettajan koulutukseen? Kerro meille ajatuksesi kommenteissa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *