Lontoon Ulez: Ultra Low päästövyöhyke, joka selitettiin

Lontoon ultra -alhaisen päästövyöhykkeen (ULEZ) vaikutti suureen vaikutukseen, kun se toteutettiin huhtikuussa 2019, ja se kattoi alun perin saman maantieteellisen alueen kuin Lontoon ruuhkamaksuvyöhyke. Nyt vaikuttaa vielä enemmän kuljettajiin, koska vyöhyke on laajentunut kattamaan koko Lontoon alueen pohjoisen ympyrä- ja eteläisen pyöreiden teiden sisällä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Vaikuttavien autojen omistajien on maksettava päivittäinen maksu ajaa vyöhykkeelle, joka toisin kuin ruuhkamaksuvyöhykkeellä toimii 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa.

Euro 6 päästöstandardit: Mitä ne tarkoittavat sinulle?

Ulez tuotiin Lontoossa katkaisemaan typpioksidien ja hiukkasten päästöt kaupungissa ilman laadun parantamiseksi.
Mutta mikä on Ulez -lataus, minkä alueen se kattaa ja minkä tyyppisiin ajoneuvoihin vaikuttaa? Vastaamme näihin kysymyksiin ja enemmän alla olevassa Ulez -oppaassamme.
Mikä on Ulez?
Ultra Low päästövyöhyke on Lontoon alue, jolla eniten saastuttavia ajoneuvoja on maksettava maksu teiden käyttämiseksi. Ulez-varaus korvasi alun perin edellisen T-varauksen.
Aluksi Ulez kattoi saman alueen kuin Lontoon keskustan ruuhkamaksuvyöhyke, se laajeni maanantaina 25. lokakuuta 2021 ja kattaa nyt kaikki alueet pohjoisen ja eteläisen pyöreiden teiden sisällä.

Bensiini tai diesel: Minkä sinun pitäisi valita seuraavalle autollesi?

Maksu, joka on maksettava 15 punnan päivittäisen ruuhkamaksun lisäksi, asetetaan tavanomaisella hinnalla 12,50 puntaa – vaikka tämä vaihtelee ajoneuvosta riippuen – ja se on voimassa 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *