UUDELLA VAUXHALL MOKKA X -maastoautolle

ilmoitetut Ison-Britannian kustannukset ja tekniset tiedot All-New Vauxhall Mokka X -maastoautolla on nyt täydellinen kustannusluettelo ja tekniset tiedot ennen sen myyntipäivää. Nissan Juke-Rivalling Crossover on hinnoiteltu 17 590 puntaa 1,6 litran bensiinin moottorityylisellä nav-autolla.
Voit määrittää uuden Mokka X: n tyylikkäästi, aktiiviset, eliitti- tai eliitti-nav-trimit, samoin kuin kaikissa autoissa on kahdeksan tuuman Intellilink-infotainment-järjestelmä, jossa Onstar.
Mainos – viesti jatkuu alla

Moottorivaihtoehtoasi sisältää 114 hevosvoiman 1,6 litran bensiinin, 138 hevosvoiman tai 150 hevosvoiman 1,4 litran turboahdetun bensiinin tai 1,6 litran dieselmoottorin, jossa on joko 109 hevosvoimaa tai 134 hevosvoimaa. Myös joissakin moottoreissa on kuuden nopeuden automaattinen vaihtoehto, samoin kuin sinulla on myös 1,4 litran turbo-bensiinivariantit tai paljon tehokkaammat 1,6 litran dieselillä, jolla on mukautuva nelipyöräinen asema.
• Parhaat 4×4: t ja maastoautot
Vauxhall on ollut valikoiva, missä suorituskyvyssä ja taloudellisissa ilmastolukuissa ilmoitetaan, mutta 109 hevosvoiman diesel voi kuitenkin tarjota jopa väitetyn 72,4MPG: n ja maksaa vain 20 puntaa verotukselle sen 103g/km: n päästöluvulla. Jos se on suorituskykyä, olet sen jälkeen, lävistävä 150 hevosvoiman 1,4 litran bensiinimoottori pystyy 0-62 mph 9,4 sekunnissa sekä huippunopeuden 120 mph.
21

X-tuotemerkkiä hyödynnetään kaikilla malleilla vastaavilla alueilla, mutta Adams totesi, että merkintä on jonkin verran erilainen nelipyöräisen vedonlyönnillä: “4×4-malleissa merkki istuu kahden neljän välillä.”

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *