Seuraava Nissan GT-R saada 592 hevosvoiman hybridi

Nissan Insiders on kertonut Automobile Express -tapahtumaan, että seuraavan sukupolven GT-R-superauto, joka on määrä vuonna 2017, on hybridi. Ja se saa rohkean uuden ilmeen ja suuret tekniikan muutokset pitääkseen sen suorituskyvyn kärjessä.
Yksinoikeuskuvamme näyttää miltä seuraava GT-R voisi näyttää. Vaikka perussuhteet pysyvät samoina, Nissan lisää parannettua aerodynamiikkapaketin nopean vakauden parantamiseksi sekä futurististen bumerangien ajovalojen kanssa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Mutta suurimmat muutokset ovat voimansiirto. Nykyinen GT-R on varustettu 542 hevosvoiman 3,8 litran twin-turbo V6: lla ja kuuden nopeuden kaksoiskytkimen voimansiirrolla, jonka avulla se voi kiihtyä välillä 0-62 mph vain 2,8 sekunnissa.
Ongelmana on auton 275 g/km CO2
Lähteidemme mukaan yksi vaihtoehto on 592 hevosvoiman hybridi -voimansiirto, joka esiintyi Infiniti Essence -konseptissa vuoden 2009 Geneven moottorinäyttelyssä. Se käytti 3,7 litran V6: ta suoralla polttoaineen ruiskutuksella ja turboahtimien parilla, jonka sähkömoottori on 158 hevosvoimaa moottorin ja voimansiirron väliin. Kaappaan asennettu oli kevyt litium-ion-akku.
Mutta tämä lisäisi painoa autoon, jota kritisoidaan jo raskaana, joten Nissan on kohdistanut noin 180 kg: n painon alennukseen nykyisen auton yli. Odottaa, että tämä saavutetaan käyttämällä paljon enemmän hiilikuitua.
Sillä välin Nissanin insinöörit pyrkivät minimoimaan päästöt nykyisessä GT-R: ssä tarkistamalla Stop-käynnistyksen ja sylinterin deaktivoinnin lisäämisen.
Mutta vaikka seuraava GT-R on tulossa, voimme odottaa kahta paljon enemmän nykyisen R35-mallin tarkistusta “ottaa auto vuoteen 2017 saakka”, GT-R: n pääinsinöörin Kazutoshi Mizunon mukaan.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *