Rajoitetun erän Jeep Wrangler 1941 Marks Brandin 80. syntymäpäivä

Tämä on uusi Jeep Wrangler 1941. Se on ikonisen maastoajan erikoisversio, joka on suunniteltu muistamaan yrityksen 80-vuotisjuhla. Ison -Britannian tuotanto on rajoitettu vain 41 esimerkkiin, ja kustannukset alkavat 58 050 puntaa.
Jeep toteaa, että tämä erikoispainos Wrangler on vielä paljon parempi maastoajo kuin sen perustoimittaja, mekaanisten päivitysten ansiosta. Alustat sisältävät kahden tuuman jousituksen nostojoukon kettupeitteillä, enemmän alusuojausta, sekä täsmälleen samat 17 tuuman kevytmetallivanteet sekä nrobbly off-road-renkaat kuin Wrangler Rubicon.

Top 10 hienointa 4×4- ja maastoajoneuvoa ostamaan 2022

Ostajat saavat myös parin lukituserot, raskaan 240 voltin laturin, kalliokiskojen sekä digitaalisesti irrottamattoman etukäteen anti-roll-baarin, jonka Jeep States tarjoaa paljon paremman pyörän nivelten vakavalle maastoautolle.
12
Adsclose -mainoksestamme

Muutamia kosmeettisia säädöksiä on myös peruskierron päällä, mukaan lukien mustan oven kynnyksen vartijat, edessä sekä takaosan mutaiset, mustan polttoaineen täyteaineen ovi sekä ainutlaatuinen ‘1941’ -tarra konepellissä. Sisällä myös maastoaine saa myös sarjan sääolosuhteita.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Wrangler 1941: lle tarjotaan vaihtoehto neljästä maalista: Brilliant Black, Graniit Crystal, Firecracker Red, Billet Silver.
Koska vuosi 1941 perustuu Wrangler Rubiconiin, peruslaitteita sisältää lämmitetyt nahkaistuimet, ilmastonhallinnan, ympäristön sisävalaistuksen, 8,4 tuuman viihdejärjestelmän sekä seitsemän tuuman näytön instrumenttiryhmälle. Samoin on kahdeksan kaiuttimen alppistereo subwooferilla.
Erityispainos Wranglerille tarjotaan vain Jeepin 2,2 litran nelisylinterinen turbodieselmoottori, joka luo 197BHP: n ja 450 nm vääntömomentin. Tämä mahdollistaa maksimin hinausrajan 2 495 kg.
Moottori lähettää aseman kaikille neljälle pyörälle kahdeksan nopeuden automaattivaihteistolla sekä kaksinopeuksisen siirtokotelon, jolla on 77,2: 1 indeksointisuhde hitaan nopeuden maastossa.
Napsauta nyt täältä tarkistaaksesi Jeepin suunnitelmat esitellä uusi pikkulasten maastoaine ensi vuonna …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *