“Nyt se on täysin GM: n vapaa, Vauxhallin pitäisi löytää oma markkinarako”

Read-up Peugeot ja Opel ovat vihdoin tehneet hyvän asian ja täydentäneet avioliitonsa. Ei ole epäilystäkään siitä, että entinen on vahvempi ja paljon suojattu kumppani. Mutta heidän sisaruksensa – Citroen ja DS toisella puolella, Vauxhall toisaalta – antoivat sille siunauksensa, joten kaikki viisi voivat nyt toimia yhdessä yhtenä suurena tyytyväisenä perheenä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Mutta vakava totuus on, että heillä on liian lukuisia tehtaita, suunnittelukeskuksia ja toimistoja liian lukuisissa maissa. On väistämätöntä, että PSA -ryhmä sulkee osan. Muistatko Ryton (Peugeot), Longbridge (Rover) ja Dagenham (Ford)? Ne murhattiin kokonaan tai enimmäkseen auton rakentamispaikoina.
• PSA suorittaa 1,9 miljardin puntaa kaupan Vauxhallille ja GM: lle
Vauxhallin Ellesmere -portti ja Luton -tehtaat ovat nyt turvallisia, mutta niiden on pakko tutkia 2020 -luvun alkupuolella. Heidän työntekijöidensä tulisi edelleen osoittaa, että he ovat ainakin yhtä lahjakkaita, ahkerasti ja yhtä halpoja kuin uudet kollegansa.
Toinen kysymys on, että Colossal Peugeot, Citroen, DS, Opel, Vauxhall -klaani vie kapean ikkunan tuotteiden monimuotoisuuden, hinnan ja vetoomuksen suhteen. Siellä on kauhea paljon vaatimattomia, pieniä ja keskisuuria perhe -autoja, jotka ovat ristiriidassa keskenään. Ainakin ryhmä tarvitsee budjettibrändin (Citroen?), Keskimarkkinoiden tukikohdan Marque (Peugeot), premium-kilpailija (DS, mahdollisesti) sekä erillinen exect-autodivisioona Audi, BMW, Mercedes ja Jaguar ( Jotain rohkea Opel voi yrittää).
Se jättää Vauxhallin löytääkseen oman markkinaraon. Ensinnäkin se tarvitsee hienovaraisia ​​ja tyylikkäästi kehitettyjä “Ison -Britannian” merkkejä ja Union Jack -lippuja, jotka on kiinnitetty jokaiselle autolle, jota se rakentaa hyödyntääkseen sen aitoa brittiläisyyttä – laatua, jota arvostetaan Aasiassa ja Pohjois -Amerikassa.
Mutta autojen tyyppi Vauxhallin on perustettava tulevaisuus? Se on mahdotonta vastata tässä vaiheessa. Ison -Britannian urheiluautot (ajattele VX220), 4×4: t ja EV: t ovat mahdollisuuksia. Miksi ei? Jaguar menestyi, kun se lopulta ravisteli Fordia; Vauxhall saattaa tehdä saman nyt, kun se pääsee General Motorsista. GM: stä puhuttaessa se antoi Saabin ja Daewoo -uppoaa viime vuosina; Ainakin se myytiin Opelissa ja Vauxhallissa. PSA -ryhmän kiinalainen osaomistaja Dongfeng sai kaupan noin 2 miljardia puntaa.

Tämä on vielä enemmän todiste siitä, että kiinalaisilla on suuri ja monipuolinen moottoriteollisuuden tulevaisuus ja amerikkalaiset vähemmän. Kuka olisi ajatellut sitä? Kommunistinen Kiina – kapitalistisen automaailman mestari.
Miltä luulet Vauxhallin tulevaisuuden näyttävän? Katso mielipiteesi alla olevassa kommenttiosassa.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *