“Virkistävä lähestymistapa Vauxhallin tulevaisuuteen ‘

Suurimmalle osalle meistä Vauxhall on edelleen fantastinen brittiläinen tuotemerkki, joka Astrassa ja Vivarolla tekee edelleen fantastisia brittiläisiä ajoneuvoja Isossa -Britanniassa. Viime vuosina – hyvin, pikemminkin muutamia vuosia, jos olemme rehellisiä – liiketoiminta on menettänyt tiensä. Kysy monilta ihmisiltä, ​​mitä brändi tarkoittaa, samoin kuin he kamppailevat kertoaksesi sinulle. Jotkut ajoneuvot ovat olleet melko hyviä, toiset eivät niin.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Saatat huomata, että Vauxhallin toimitusjohtajana on outoa sopia näiden kommenttien kanssa, mutta se on melko paljon mitä Stephen Norman totesi, kun olemme tyytyväisiä tällä viikolla.
• Mega Drive: Yhden kuukauden mailia päivässä astra
Norman on ollut tehtävässä viisi kuukautta ja tehnyt jo merkinnänsä irtisanomalla jälleenmyyjiensä sopimukset ja uudelleenjulkaisut. Joten kun hän kutsui minut tyydyttämään, se oli loistava mahdollisuus löytää lisää yrityksen tulevaisuudesta, joka tarkoittaa silti niin paljon brittiläisille ajoneuvojen ostajille.
Norman on kaveri, joka ymmärtää ajoneuvoliiketoiminnan kuin harvat muut; Hän on työskennellyt enemmän tuotemerkkejä kuin useimmissa ja useimmissa tieteenaloilla kuin useimmat. samoin kuin hän puhuu nautinnosta jonkun, jolla on poistosuunnitelma. “Kyse ei ole siitä, että heittävät kaiken laatikosta ja aloittamisesta uudelleen”, hän kertoi minulle, “se on vain järjestämässä uudelleen ja siivoamalla sitä, mitä siellä jo on.”
Hän puhui hellästi isänsä Vauxhall Crestasta ja tarkalleen kuinka se oli hauskempaa ja pidempi kuin myöhemmin kalliimpi rover; Juuri niin meidän pitäisi uskoa Vauxhallsista tänään, hän vaati.
“Emme koskaan hylkää maltillista kaveria ja naisia ​​korkealaatuista ajoneuvoa, jonka heidän ei tarvitse maksaa mahdollisuuksista”, hän sanoi. Valtavirran kilpailijoiden näennäisesti päättäneen olevan entistä enemmän palkkio-etenkin hinnoittelussa-, se oli virkistävää. Kuten hänen lupauksensa, että hänen jälleenmyyjät korostavat heidän peliäan ja että nerokas uusi tuote on tulossa. PSA: n omistuksessa ja Normanin johtamisessa Vauxhall on mielenkiintoisessa paikassa.
Mikä on ymmärrys Vauxhallista? Ymmärräkaamme alla olevassa kommenttiosassa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *