Lamborghini Gallardo -korvaus kiusasi

All-New Lamborghini Gallardo -korvauksen ensimmäinen kiusaaja on vapautettu.
Lamborghini on perustanut sivuston uudelle V10-moottorille tarkoitetulle mallille, jota mahdollisesti kutsutaan Cabreralle, osoitteessa Hexagonproject.com, jossa kävijät voivat painaa käynnistyspainiketta kuullaksesi uuden auton pauhan elämään.
Uuden mallin odotetaan korvaavan Gallardo vuoden 2014 puolivälissä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Lamborghini Gallardo Review
Tämän uuden sivuston lanseeraus tapahtuu samanaikaisesti aivan uuden vakoojakuvien kanssa, jotka paljastavat muutaman paljon lisätietoja auton muotoilusta. Lamborghini -kuvat osoittavat, että uusi malli on selvästi inspiroinut Aventadoria, jossa on paljon enemmän kulmaviivoja, viipaloitu takatuulilasi ja sarja kapeita takavaloja.
Sen perusteella, mitä voimme nähdä Hexagonproject.com-sivustossa, sisustus saa myös Aventador-tyylisen muutoksen-Push-painikkeen aloitus on identtinen Lamborghinin lippulaivamallissa nähtynä.
Uuden tulokkaan odotetaan jakavan alustan seuraavan sukupolven Audi R8: n kanssa, joten se merkitsee alumiinia avaruuskehyksen rakentamista, jonka pitäisi olla paljon kevyempi kuin se, mikä on Gallardon alla. Moottorin odotetaan olevan voimakkaasti muokattu versio Gallardon 5,2 litran V10: stä, joka on viritetty laittamaan noin 600 hevosvoimaa.
Uusi seitsemän nopeuden kaksoiskytkinvaihteisto vaihdettaessa turmeltuneen sähköisen vaiheen järjestelmän odottavat näkevänsä 0–62 mph: n ajan hieman yli kolmen sekunnin ja huippunopeuden yli 200 mph.
Lamborghini ei ole paljastanut paljon virallisempia yksityiskohtia, mutta odottavat hintojen alkavan noin 165 000 puntaa. Kun otetaan huomioon tämän kiusaajan ajoitus, on todennäköistä, että näemme, että kääreet vetivät Lamborghinin uuden superauton Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa 2014.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *