Yhdistyneen kuningaskunnan neuvosto ryhmittelee Hondan kanssa ajoneuvojen ja verkkoon sähköautojen lataamisen

Honda on tehnyt yhteistyötä sähköisen autojen latausohjelmistoyrityksen Moixan ja Islington Councilin kanssa käynnistääkseen uuden ajoneuvon ja verkkoon (V2G) latausjärjestelmän Lontoossa.
Islingtonin kaupungintalon ulkopuolelle on asennettu viisi kaksisuuntaista V2G -laturia – Honda- ja Engineering Company Evtecin rakentamia ja Moixan Gridshare -ohjelmistoja.
• Myynnin parhaat sähköautot
Mainos – viesti jatkuu alla

Järjestelmä veloittaa neuvoston sähköautot, kun paikallisen verkon voima on edullisin ja puhtain, ja se purkaa virran autoakkuista, kun se on paljon kallista ja hiiliintensiivistä. Kun jokaisessa viidessä laturilla on auto, siellä on tarpeeksi voimaa kattamaan kaupungintalon koko peruskuorma (sen sähkötoimitusjärjestelmän vähimmäistaso 24 tunnin aikana).
Tällä hetkellä 24 Islingtonin neuvoston laivaston 481 autosta on täysin sähköinen. Neuvoston tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä ja aikoo sähköistää koko laivastonsa siihen mennessä, mukaan lukien sen 77 HGV- ja 61 linja-auto, jotka kaikki ovat dieselkäyttöisiä. Tämän arvioidaan maksavan noin 35 miljoonaa puntaa, joista osa kompensoi vanhan bensiinin ja diesel -ajoneuvojen myynnissä.
Moixan Gridshare -järjestelmä mahdollistaa sähköautojen älykkään latauksen, joka sisältää latauskuvioiden optimoinnin elementtien, kuten autoilijan käyttäytymisen, energian kustannusten ja sääennusteiden, perusteella. Se voi myös parantaa paikallisten voimaverkkojen kestävyyttä ylikuormituksen ja sähkökatkoksien lopettamiseksi.
Moixan teknologiajohtaja Chris Wright sanoi: ”EV -vallankumous laittaa miljoonia” paristoja pyörille “tiellemme seuraavan vuosikymmenen aikana.
”Käyttämällä AI-ohjattua lataustekniikkaa voimme älykkäästi hallita näitä paristolaivastoja varmistamalla halvimmat lataukset ja suurimman vaikutuksen hiilidioksidipäästöihin. Projektimme Hondan ja Islingtonin kanssa osoittaa, mikä on mahdollista, ja tarjoaa suunnitelman kaikille suurille organisaatioille. ”
Islingtonin neuvoston ympäristö- ja liikenteen pääjäsen Cllr Rowena -mestari lisäsi: ”Pyrimme varmistamaan, että asukkaillamme on puhdas ilma hengittämään, samalla kun säästät myös rahaa, joka voidaan käyttää tärkeiden palvelujen tarjoamiseen Islingtonin ihmisille.
“Teemme yhteistyötä alan johtajien Hondan ja Moixan kanssa sähköistämme laivaston tehokkaimmalla tavalla asukkaillemme ja toimimme edelläkävijänä muiden seuraamiseksi.”

Napsauta tätä saadaksesi perusteellisen oppaan sähköautojen lataamisesta Isossa -Britanniassa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *