Autossa olevat pysäköintikamerat, jotka tallentavat todisteita onnettomuuksista

Yhä suositumpia kojelaudan kameroita, joita käytettiin todisteiden toimittamiseen onnettomuuksissa, voidaan pian irtisanoa autojen avulla, jotka ottavat videomateriaalit itse sisäänrakennetuilla pysäköintikameroilla.
Se on teknologiakeskeisen myyjän Qualcommin lupaus. Siinä sanotaan, että sen uudet puuttuvat prosessorit voivat ottaa tietoja jatkuvasti kasvavasta määrästä nykyaikaisista autoista löytyviä pysäköintikameroita ja tallentaa materiaalia-joko kojelaudan painikkeen painalluksella tai automaattisesti kaatumisen sattuessa.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Paras parkkipaikan apuvälineet testissä
Sitten se on perustapaus ladata autosta älypuhelimellesi lähetettäväksi vakuutusyhtiölle – tai julkaista YouTubessa näyttääksesi maailmalle idioottisen ajamisen, jonka olet kokenut sinä päivänä.
”Nokka on vain anturi. Voimme käyttää sitä videon tallentamiseen ja tallentamiseen, ja se on suoraviivaista ”, Qualcommin autotuotekehityksen johtaja Nakul Duggal kertoi Automobile Expressille Barcelonan mobiilimaailman kongressissa.
Viimeisimmissä autoissa ei ole pulaa pysäköintikameroista. Itse asiassa Nissanin uudessa Qashqai -muodossa on enintään neljä – mikä osoittaa, että kaikki tapahtumat tai kaatuminen voitaisiin tallentaa kaikista kulmista, jos ohjelmisto on saatavana.
Kuljettajat asentavat yhä enemmän viivakameroja todisteiden toimittamiseksi kaikista mahdollisista ”käteisvakuutusten” vakuutushuijauksista, CAM -palveluntarjoajan Smart Witnessin mukaan. Yhtiön mukaan myynti on noussut 40 prosenttia viimeisen 12 kuukauden aikana. Yrityksen päällikkö Simon Marsh kertoi meille: ”Se vie kaiken ahdistuksen tieliikenneonnettomuudesta. Vastuu on nopeasti vakiintunut ja väitteet voidaan ratkaista paljon nopeasti ja ilman riitoja. ”
Kameroita voidaan käyttää myös vakuutusmaksujen minimoimiseksi. Ihanteellinen nyt on kuitenkin vain kuorma-autojen tai taksilaivaston operaattoreiden kanssa, jotka toimittavat peukaloiden kestäviä kameroita autoilijoilleen ostaakseen onnettomuuksia.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *