Uusi 2020 Volkswagen E-up!: Ison-Britannian hinnat ja tiedot

Päivitetty Volkswagen E-up! on myynyt Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jonka hinta on 19 695 puntaa, mukaan lukien hallituksen 3 500 puntaa plug-in-auto-apuraha. Tarkistetulla koko sähkökaupungilla on melkein kaksinkertainen edeltäjänsä valikoima suuremman kapasiteetin akkupakkauksen, kourallisen tehokkuuskorjausten ja uudelleenmuodostetun sähkövoiman ansiosta.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Volkswagen on päivittänyt E-Up: n akkua 18,7 kWh: sta 32,3 kWh: iin, mikä lisää auton enimmäisvaatimusta 83 mailia 159 mailia. Saksalainen tuotemerkki sanoo myös, että E-Up! U-Up!
• Uusi Volkswagen E-up! arvostelu
Kuten lähtevä mallissa, uusi E-Up! saa 61 kW: n sähkömoottoria, joka tuottaa vastaavan 81 hevosvoiman ja 210 nm vääntömomentin. Volkswagen sanoo, että sen 0–62 mph on parantunut puoli sekuntia seisomaan 11,9 sekunnissa, vaikka auton huippunopeus pysyy muuttumattomana, 81 mph.
5

Standardina päivitetty E-Up! Mukana on joukko aerodynaamisesti tehokkaita 15 tuuman kevytmetallivanteita, vakionopeussäädin, kaistaluuton varoitusjärjestelmä, sademääräiset tuulilasinpyyhkimet, Bluetooth-yhteydet ja DAB-radio. Ostajat saavat myös lämmitetyt etuistuimet, lämmitetty tuulilasi ja automaattinen ilmastointi.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *