Subaru voisi pudottaa manuaalisia vaihdelaatikkoja rakentaakseen maailman turvallisimmat autot

Subaru voi lopettaa manuaaliset vaihdelaatikoiden lineaarisen CVT: n hyväksi, koska automaattisen vaihdelaatikko on yhteensopivuus silmien turvajärjestelmien kanssa.
Subarun näköteknologia, joka käyttää tällä hetkellä stereokameroita AEB: n, kaistan poistumisvaroitus- ja vakionopeustekniikansa käyttämiseen, parannetaan tulevaisuudessa kasvavien automaatiotasojen tukemiseksi. Mutta ymmärretään, että sitä ei ole tarkoitus suunnitella manuaalisia vaihdelaatikko -sovelluksia, koska yritykset silmät ovat otsikko ‘maailman turvallisimmasta autosta’.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Tarkista Subarun Geneve -tähti: Viziv Tourer -konsepti
Subaru UK: n MD Chris Graham sanoi Geneven autonäyttelyssä: ”En ole varma, onko se ollenkaan yhteensopiva manuaalisella vaihdelaatikolla. Ei varmasti ole huhuja, että olemme kuulleet, että käsikirja jatkuu, tai näkökykyä tarjotaan manuaalisesti.
”Suoleni kertoo minulle, että se on näköinen lineaarisella meneillään olevalla ja pitkällä aikavälillä. He haluavat varastaa maailman turvallisimman auton vaipan. Luulen, että jos he tekevät niin, he sanovat “tässä on käsikirja ilman näköä”, he vain pilaavat sen [viestin].
”Olemme puhuneet monien vuosien ajan [nyrkkeilijämoottorien] ja symmetrisen All Wheel Drive -sovelluksen myöntämästä turvallisuudesta. Puhumme nyt turvallisuudesta, jota ei vain tuella runko, vaan silmän, nyrkkeilijän ja symmetrisen All Wheel Drive -sovelluksen avulla.
”Kaikki nämä asiat vahvistavat turvallisuusviestiä. Turvallisuusviesti on asia, jonka Subaru haluaa viedä eteenpäin. ”
Tämä voisi soveltaa myös vielä vahvistamattomaan seuraavan sukupolven WRX STI: n. Graham sanoi: ”Minulle STI: n on oltava käsikirja, joka se on tänään, mutta jos katsot [vain automaattista] M-sarjaa BMW: tä, en usko, että tämä on loppu ja olisin hyvin Innoissaan, jos heillä oli hybridi bensiini. Se olisi ilmiömäistä sen kiihtyvyyden kannalta. ”
Luuletko, että turvallisuudesta voi tulla Subarun ydinvoimaa? Kerro meille näkemyksesi kommenteissa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *