Subaru Forester STI kiusasi ennen marraskuun debyyttiä

kymmenen vuotta sitten, Subaru tuotti yhden ensimmäisistä Forester STI: n kanssa maastoautoista, ja nyt uusi versio on melkein täällä. Japanilainen yritys on julkaissut jonkin verran palauttamattomia kiusallisia laukauksia polttavasta maastoajasta, joka näytetään julkisesti 25. marraskuuta.
Subaru oli edelläkävijä nyt yleisen Hot-SUV-kaavan puristamalla 2,5 litran turboahdettua nyrkkeilijän moottoria Impreza STI: stä nöyrään metsänhoitajaan. Vaikka sitä ei koskaan myyty virallisesti täällä, tarpeeksi ihmiset pitivät sen kestävyydestä ja nopeudesta, että täällä tuodaan melko harvat.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Nopeimmat maastoautot ostaa
Odotamme, että uutta versiota ei vieläkään myydä täällä Subarun jälleenmyyjien kautta, vaikka jos tiedät mitä teet, sen ei pitäisi olla liian vaikeaa tuoda. Porsche Macanin kaltaisten autojen kanssa, jotka hallitsevat markkinoiden premium-loppua, STI Forester voisi tehdä hyvin leikkausvaihtoehtona, vaikka hinnoittelutiedot eivät vielä julkaista.
4

Odotamme, että kuuma metsästäjä on asennettu samanlaisella voimalaitoksella kuin Impreza STI: n turboahdettu litteä neljä moottoria, mikä tuottaa yli 250 hevosvoimaa. Tämä on Subaru, ei ole epäilystäkään siitä, että sillä on myös erittäin kykenevä nelipyöräinen järjestelmä ja toivottavasti kuuden nopeuden manuaalinen vaihdelaatikko. Huippunopeutta vähintään 150 mph voidaan odottaa.
Olisimme yllättyneitä siitä, että tämä myydään virallisesti missä tahansa täällä, ja Subaru UK ei pystynyt kommentoimaan. Mutta jos hinta on oikea, voimme odottaa näkevänsä muutaman, jonka kovat harrastajat lähettävät.
Haluatko nähdä Subaru Forester STI: n Isossa -Britanniassa? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *