Englannin parhaat ja pahimmat moottoritiepalvelut paljastuivat

Yhdistyneen kuningaskunnan parhaiten ja paljon moottoriteitä huoltoasemia on paljastanut lähes 10 000 asiakkaan kysely.
Parhaat moottoriteiden palvelut ovat Norton Canes Roadchef M6-tietulleja, sijoittui ensin 100 prosenttia asiakkaista tyytyväisiä. Roadchefin Stafford Southbound -palvelut M6: ssä vie hopeamitalin, kun taas Moton Wetherby-palvelut A1: n (M) hallitsee kunnioitettavaa pronssia.
Mainos – Post jatkuu alla

Mutta kaikki palvelut eivät kuitenkaan keränneet tällaisia ​​hehkuva raportteja. Johtavat pahimmat rikoksentekijät ovat Thurrockin palvelut M25: ssä, mikä on tällä hetkellä kunnostettu, vain 68 prosenttia käyttäjistä tyytyväisiä. Toddington, joka on myös kunnostettu, lähetetty 72 prosentin täyttämisluokitus, kun taas Southwaite Northbound -palvelut M6: lla oli kolmas pahin moottoritie huoltoasema – vaikka se jätti paljon enemmän maukkaita 80 prosenttia käyttäjistä tyytyväisiä. Top kolme pahinta esiintyjää hoiti Moto.
• Kaikki moottoritien huoltoasemat saada sähköauton latauspisteet
Independent Watchdog liikenneyhteisö, jonka itsenäinen Watchdog kuljetus keskittyy, näki autoilijamaan palveluja alueille, mukaan lukien WC: n puhtaus ja saatavuus, kuinka ystävällinen henkilökunta oli, mitä ruoka- ja juomavaihtoehdot olivat saatavilla ja miten he tunsivat vierailunsa aikana.
Tulokset osoittavat, että se pysähtyy moottoritien palvelualueella, joka johtaa stressin vähenemiseen, ja 24 prosenttia kävijöistä, jotka saapuvat stressaantuneeseen, kuluneen tai turhautuneeseen mielen kehykseen, mutta vain 5 prosenttia lähtee samanlaiselta tunnelmasta.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *