Hardcore Mercedes A45 AMG ‘Street Fighter’ tarkasteltavana

AMG: n pomo, Tobias Moers, on paljastanut suunnitelmansa tuottaa vaikeamman, nopeamman ”katutaistelija” -version jo voimakkaasta Mercedes A45 AMG: stä. Mutta sitä ei merkitä mustan sarjan, kuten SLS AMG: n, SL: n ja C-luokan kupeen aiemmat äärimmäiset versiot. Tämä nimi, Moers sanoo, on varattu kaksiovisille malleille. “Odotetaan ja katsotaan, ehkä se ei ole musta sarja, ehkä se on erilainen lähestymistapa. Segmentissä olisi hyvä lausunto, jolla on eräänlainen katutaistelija ”, Moers selitti. ”Musta sarjan malli on kilpa -autokadun laillinen, jossa on kaksi ovea. Ehkä emme käytä Label Black -sarjaa kyseiseen autoon, pelaamme ideoita. ”
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat kuumia viistoja, Moers on aikaisemmin mennyt levylle sanomalla, että A45: n 355 hevosvoiman 2,0 litran turboahdettu moottori on paljon enemmän voimaa, ja hän kertoi meille 394 hevosvoiman VW Golf R 400 -konseptin “ei ole päässyt huomioni”.
Joten paljon tehokkaampi moottori, johon on kiinnitetty vähemmän painoa riistetyltä sisustukselta, tarttuvammat renkaat, isommat jarrut ja korkea-alas-bodykit pudottaisivat 0–62 mph selvästi alle 4,5 sekuntia, asettaen sen kosketusetäisyydelle AMG GT: stä 4,0 sekunnin 0-62 mph sprint. Mutta älä odota, että tämä katulaillinen A45 AMG-kilpa-auto tulee myyntiin A-luokan elinkaaren loppuun saakka kolmen tai neljän vuoden kuluttua. Moersin mukaan ongelma on työvoiman puute: ”Vaatimusten täyttämiseksi autolla, kuten AMG 45 Black -sarja, tarvitset kapasiteettia tekniikassa ja miehemme ovat nyt parhaiten rajalla. GT: n ja C63 AMG: n hankkiminen markkinoille, ja siellä on kasvoja ja korvaavia malleja, ja se on paljon työtä. ”
Lue paljon enemmän vuoden 2014 LA -moottorinäyttelyn suuria uutisia …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *