Toyota GR Performance Brand Gunning for Mercedes-AMG

Toyota on ottanut käyttöön uuden maailmanlaajuisen korkean suorituskyvyn alamerkin, jonka on tarkoitus kilpailla BMW: n M-divisioonaa, Mercedes ‘AMG: tä sekä Audi’s Rs Editions, Insurance Computing Business Insiders .
Tunnettu vain nimellä GR – mikä tarkoittaa Gazoo Racing – Toyota -sovelluksen uusi esitysosasto leviää maailmanlaajuisesti seuraavien vuosien aikana, samoin kuin monilla uusilla Toyotailla. Aivan ensimmäinen näistä, joka saavuttaa Yhdistyneen kuningaskunnan, on uusi Yaris Grmn.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Uusi Toyota Supra on asetettu debyyttiin Genevessä 2018
GR -tuotemerkki esiintyy nousevassa potentiaalissa kolmessa erilaisessa uudessa Toyotassa; Perusteellisena GR: nä, paljon aggressiivisempana GR-urheilulajina ja viimeisenä kuin pidättämättömänä GRMN: ssä, jossa MN tarkoittaa “Meisters Nurburgring”.
Gazoo Racing on jo pitkään ollut Skunkworks -työ Toyotassa, joka esiintyy Rajoitetun painosten puolella, joka viritti Toyotasin japanilaisten markkinoiden talon sisällä ja edustaa yrityksen sisäkilpailuprojekteja, etenkin Nurburgring 24h: ssä. Tästä lähtien se päätyi kuitenkin maailmanlaajuisesti korkean suorituskyvyn tiekauppiautoiksi ja kuorma-autojen tuotemerkkiin aivan samoin kuin AMG: n sekä BMW: n M-divisioonassa.
Seuraavat Yhdistyneen kuningaskunnan GR-tuotemerkin toiminnan liittyvän autojen ja kuorma-autot ovat aivan uusi Toyota Supra, joka esitellään Genevessä tänä vuonna ja esiintyy Ison-Britannian teillä vuonna 2019.
Tämän seurauksena seuraavan GT86: n GR -versiot sekä monet muut alueen jäsenet. “Ei ole mitään syytä, miksi GR -tuotemerkkiä ei voida käyttää minkään tyyppisiin tai kaikkiin Toyotaihin tulevaisuudessa”, Business Insider kertoi Automobile Expressille. Jos he voivat levittää ylimmän lennon tasoa Yarisiin, he voivat levittää sitä minkä tahansa tyyppisiin Toyota-ohjelmiin, menee nykyiseen ajatteluun.
Kuinka pidät Toyota GR: n mahdollisuuksista pimitä Mercedes-AMG? Pyydä valtioasi kommentteihin …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *