“Kiinalaiset aloittavat yritykset pakottavat vakiintuneet autot ja kuorma-autojen valmistajat vaihtamaan ‘

Oli aika, ei kauan sitten, jolloin kiinalaisten moottorinäyttelyt olivat melkein naurahtaa. Hallit olisivat täynnä sekoitusta alueellisten valmistajien alivalmistettuja ajoneuvoja sekä lyöntiä yrittäen epätoivoisesti näyttää premium-tuotteista Euroopasta.
Ei minkäänlaista enemmän. Tämän viikon Pekingin moottorinäyttely tuntuu yhtä suurelta kuin minkä tahansa tyyppiset muut maailmanlaajuiset näyttelyt.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Geely Idea -kuvake paljastettiin Pekingin moottorinäyttelyssä
Paikalliset tekevät myös valtavia askeleita sekoittaen Kiinan merkittävän lihasmassan akkumarkkinoilla perinnön puuttuessa sekä “perintöä”, joka tarjoaa heille merkittävän mahdollisuuden autojen ja kuorma -autojen rakentamiseen sekä myymiseen . Loppujen lopuksi, jos sinulla ei ole lukemattomia jälleenmyyjäsopimuksia maailmanlaajuisesti, voit maksaa radikaalin lähestymistavan siitä, miten olet yhteydessä asiakkaisiin – tai vaikka tarjoat autoja ja kuorma -autoja, sen sijaan, että vuokraat niitä yksilöille sen sijaan omistajat.
Aivan ensimmäinen testi on todennäköisesti Lynk & Co, joka on jo todennut, että se tulee Eurooppaan ensi vuodesta, mutta ilman perinteisiä näyttelytiloja. Se ei kuitenkaan ole yksin; Byton, joka osoitti viime viikolla Milanon maastoautonsa tuoretta prototyyppiä, on myös määritellyt, että sen asiakkaat tilaavat ‘brändikauppojen’ ja Internet -yhteyteen.
Vastakohta tämä Vauxhallin omaisuuksien kanssa, joka paljasti viime viikolla, että se leikkaa jälleenmyyjiensä kappaleen parin seuraavan vuoden aikana. On myös muita syitä, miksi tämän brittiläisen tuotemerkin on tietysti vähentättävä jälleenmyyjän salkunsa; Se toimii uusien omistajien johdolla, jotka kohdistuvat tulomarginaaleihin vuosien ajan, kun yritys jahtaa merkittäviä määriä.
Mutta silti uskomme, että Vauxhall ei todennäköisesti ole viimeinen vakiintunut nimi käynnistääksesi menetelmän uudelleen autoille ja kuorma -autoille tulevina vuosina. Sen lisäksi, että emme olisi ollenkaan yllättyneitä, jos muutama Pekingin salien kiinalaisista aloittavista yrityksistä pakottavat muutoksen.
Voisiko kiinalaiset aloittavat muuttaa moottorityöteollisuutta vai onko niiden vaikutusmahdollisuus lyhytaikaista? Ymmärrämme, mitä uskot kommenttiosaan …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *