Uudet Ford Mustang Mach-E -viranomaiset autot ja kuorma-autoidea paljastivat

Ford on kehittänyt uuden Mustang Mach-E-sähköviranomaiset autot ja kuorma-autoidean, joka saattaa pian löytää menetelmänsä käytössä Ison-Britannian viranomaisten laivastoilla.
Se on vielä toistaiseksi prototyyppi, mutta joukko Ison -Britannian viranomaisten palveluja (mukaan lukien Skotlannin viranomaiset ja pääkaupunkiseudun viranomaiset) ovat jo osoittaneet kiinnostuksensa autoon.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Ford kehotti tienkäyttäjän Mustang Mach-E: n rikoksen torjuntaristeilijäksi pitkäaikaisen sinisellä valon automuutoskumppaninsa, suojaamaan SVP: tä.

Skoda esittelee uusi Enyaq IV, joka on kehitetty hätäpalveluihin

Liiketoiminta varusti EV: n LED -Strobe -valoilla, sireeneillä, radioilla sekä nykyaikaisella kahvalla perinteisellä Battenburgin ruudullinen livery, joka hyödyntää paljon heijastavampaa vinyyliä parantamaan auton altistumista muille tienkäyttäjille.
Kaikkien poliisikohtaisten lisävarusteiden suorittamiseen on jopa 12 voltin akkupakkaus, joten ne eivät SAP-virtaa Mach-E: n ensisijaisesta työntövoiman akulle ja vähennä auton enimmäisaluetta.
9

Tämä mielenosoittaja perustuu Mustang Mach-E: n yleiseen lajikkeen AWD-malliin, jolla on 68 kWh akku, enimmäisvarasto 248 mailia ja integroitu 265 hevosvoiman tuotanto kahdesta sähkömoottorista.
Ford aikoo kuitenkin myös tarjota uusille viranomaisten autoille ja kuorma -autolleen täsmälleen samalla tavalla kuluttajamalleissa löydettyjä voimansiirtoja; Taka-akseliin asennetaan pitkittynyt lajikkeen takavetovariantti, jossa on suurempi 88 kWh-akku ja 290 hevosvoiman moottori, jonka Ford-valtiot tarjoavat enimmäismäärän, joka on korkeintaan 379 mailia.
Mustang Mach-e GT: stä löydetään täsmälleen sama voimansiirto, joka on varustettu täsmälleen sama voimansiirto. Sillä on täsmälleen sama 88 kWh-akku kuin pitkittyneellä RWD-variantilla yhdessä 480 hevosvoiman kaksoottorin voimansiirron kanssa, joka nopeuttaa autoja ja kuorma-autoa 0-62 mph: sta 3,7 sekunnissa.
Napsauta nyt täältä tarkistaaksesi maailman parhaimmista ja pahimmista viranomaisten autoista ja kuorma-autoista …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *